HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Şubat 2022 Perşembe Saat: 11:30

“ORDU’YU FİBER AĞLARLA ÖRDÜK”

   Türkiyenin dijital dönüşümüne liderlik ettiklerini belirten Ordu Telekom Müdürü Zafer Onur Atasoy, Ordu’nun dört bir yanını hızlı internetle tanıştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek sadece 2021 yılında
“ORDU’YU FİBER AĞLARLA ÖRDÜK”

 

 Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik ettiklerini belirten Ordu Telekom Müdürü Zafer Onur Atasoy, Ordu’nun dört bir yanını hızlı internetle tanıştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek sadece 2021 yılında yaptıkları Fiber dönüşüm projelerinin yatırım miktarının 13 Milyon TL’yi aştığını kaydetti.

 

 “37 santral daha eklendi”

 Ordu ilinin teknolojik ve dijital dönüşümüne odaklandıkları bu süreçte sabit tarafta özellikle fiber dönüşüm projelerinin yatırımları 2021 yılında 2,5 kattan fazla artırdıklarını belirten Atasoy, şunları kaydetti: “Ordu’nun dört bir yanını fiber ağlarla ördük. Gururla söyleyebilirim ki, 2021 yılının başında %79,1 olan altyapıdaki fiberleşme oranımız, yatırımlarımız sayesinde dönüşümünü tamamladığımız 16.250 abone ile birlikte yıl sonunda %93,3 seviyesine gelmiştir. İnsanı merkeze alan yaklaşımımızla herkesi 'Değerli Hissettirmek' amacıyla hizmetlerimizi sürdürürken, Sayın Cumhurbaşkanımızın internet hızlarının artması ve fiberin yaygınlaştırılması için koyduğu hedefi ödev olarak üstleniyor, artan yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu projeler kapsamında daha önce Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde %100 tamamlamış olduğumuz fiber dönüşümlerine 15 ilçe ve 22 kırsal olmak üzere 37 santralimizi daha eklemiş olduk. Bu yaklaşımla ömrünü dolduran bakır kabloları fiber kablolar ile değiştirerek müşterilerimize 100 Mb’e kadar hızlı internet, IP tabanlı teknolojileri barındıran TİVİBU hizmetlerini sağlamış olduk. 2022’de de Ordu Türk Telekom olarak, Ordu’nun dijitalleşme yolculuğuna rehberlik etmeyi sürdüreceğiz.”

 “Hedefimiz en iyi hizmet”

 Atasoy, sürdürülebilir abone kazanımı ve müşteri deneyimini önde tutarak en iyi hizmeti verme hedefinde olduklarını belirterek, "Bizi 5G ve ötesi teknolojilerin, dijital servislerin ve teknoloji girişimlerinin daha çok konuşulacağı bir yıl bekliyor, Mobil, internet, tivibu ve sabit telefon kullanan 315 bini aşan müşterilerimizin her birini 'Değerli Hissettirmek' için çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

 

Ordu’da dönüşümü yapılan ilçe santraller şöyle; “Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gülyalı, Gürgentepe, İkizce, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Perşembe, Ulubey”

 

Dönüşümü yapılan kırsal santraller ise şöyle: “Bayadı, Bolaman, Büyükağız, Cevizdere, Çaka, Doğan, Efirli, Eyüplü, Güzelyalı, Hatipli, Kayabaşı, Kökenli, Medreseönü, Öceli, Sahilköy, Saraycık, Tekkiraz, Uzunmusa, Yalıköy, Yapraklı, Yemişli, Yumrutaş”

 

Anahtar Kelimeler : “ORDU’YU, FİBER, AĞLARLA, ÖRDÜK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız