HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Mart 2022 Pazar Saat: 14:10

MHP’DE ÜYE PATLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Teşkilatında geride bıraktığımız hafta içerisinde üye patlaması yaşandı. Hafta sonuna kadar süren yeni üye kayıtlarının bu haftadan itibaren de hız kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor. K
MHP’DE ÜYE PATLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Teşkilatında geride bıraktığımız hafta içerisinde üye patlaması yaşandı. Hafta sonuna kadar süren yeni üye kayıtlarının bu haftadan itibaren de hız kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kurmayları ile birlikte saha çalışmalarını elden bırakmayan MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, MHP’nin Ordu’da ki bütün teşkilatlarının, 2023 seçimlerine kadar şimdiden hazırlıklara başladığını söyledi.

Yeni üye kayıtlarının ardından partisine gösterilen teveccüh karşısında duygularını dile getiren Başkan Şanlıtürk, yaptığı açıklmada; “Milliyetçi Hareket Partisi Ordu’da büyümeye devam ediyor.

“MHP’DE SİYASET YAPMAK VATAN GÖREVİDİR”

Altınordu İlçemizde Partimize üye olan hemşehrilerimizin bir kısmıyla rozet takma töreni düzenledik. Milliyetçi Hareket Partisinde Siyaset yapmak; vergi vermek, askere gitmek gibi bir vatan görevidir.

53 yıllık köklü bir Parti olan Milliyetçi Hareket Partisine, bu davaya omuz veren, destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Partimize üyelikleri hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısını da kurmayları ile birlikte gerçekleştiren Başkan Şanlıtürk, açıklamasına şöyle devam etti; “Teşkilatlarımızın gelecek yıl yapılacak genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlıklı olması için çalışmalarımıza şimdiden başladık.

CUMHUR İTTİFAKININ TEZLERİ ANLATILACAK

Tüm yöneticilerimize ve üyelerimize, teşkilatın gelecek yıl yapılacak genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlıklı olmasını, saha çalışmalarına ağırlık verilmesini, özellikle muhalefetin söylemlerine karşı halka Cumhur İttifakı'nın tezlerinin anlatılmasını istedik.

“ÇALMADIK KAPI, DOKUNMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Çalmadık kapı, dokunmadık el bırakmayacağız. Her zaman söylüyorum ve bu sözümü yineliyorum. MHP, zaman mefhumu gözetmeden her vakit sahada olacak ve olmaya da devam edecek. Zillet İttifakının nifak tohumlarını sandıkta ezinceye kadar ülkücü camiaya durmak yok” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : MHP’DE, ÜYE, PATLAMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız