HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Mart 2022 Pazar Saat: 14:19

İYİ’LER ORDU’SU BÜYÜYOR

İYİ Parti Ordu İl Teşkilatında üye katılım töreni gerçekleştirildi. Gövde gösterisine dönüşen TESK Otel’deki törene Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Teşkilat Başkan
İYİ’LER ORDU’SU BÜYÜYOR

İYİ Parti Ordu İl Teşkilatında üye katılım töreni gerçekleştirildi. Gövde gösterisine dönüşen TESK Otel’deki törene Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Teşkilat Başkan Yardımcıları Mehmet Arslan, Faysal Hacımustafaoğlu, İl Başkanı Ekrem Şentürk ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başlayan törende İYİ Parti Ordu İl Teşkilat Sorumlusu Şemsettin Şahin, partisinin 19 ilçede gerçekleştirdiği teşkilatlanma çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Şahin’in ardından açılış konuşmasını geçekleştiren İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’te, Ordu’nun gündeminde olan konularda ki sorunları dile getirerek iktidara yüklendi. İlin profilini çizen Başkan Şentürk, Koray Aydın’a ve Genel Başkanları Meral Akşener’e davetliler ve katılımcılar huzurunda İYİ Partinin Ordu’da birinci parti olacağının sözünü verdi.

Teşkilat Başkanı Koray Aydın ise konuşmasında, iktidarın ekonomi üzerinde duvara tosladığını söyleyerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzde ki seçimlerde kendisine bir iyilik yapsın ve sakın aday olmasın. Türk Milletine 20 yıldır gördüğü bu revaya artık bir nokta koyarak kenara çekilmesi lazım. 

Siyaset ringinde iktidarda, Cumhurbaşkanı da sallanıyor. Hangi tarafa yatacağını şaşıran bir Cumhurbaşkanı var. Şakülü kaymış sallandıkça sallanan bir irade var. Biz İYİ parti olarak seçimi ne zaman yaparlarsa yapsınlar, bunları sandığın dibine İnşallah yatıracağız. Türkiye’nin ve Türk Milletinin umudu tek umudu bugün yalnız İYİ Parti olmuştur. Millet bizi çağırıyor. 2023’te inşallah iktidara gelen taraf biz olacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından çeşitli partilerden istifa eden 1000 kişi İYİ Parti’ye katıldı. Partiye katılanlara parti rozetleri Koray Aydın ve diğer katılımcılar tarafından takıldı.

 

Anahtar Kelimeler : İYİ’LER, ORDU’SU, BÜYÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız