HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Mart 2022 Perşembe Saat: 12:11

VALİ SONEL, “BİZ BİR AİLEYİZ”

  Ordu Valisi Tuncay Sonel, bugün düzenlediği “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.
VALİ SONEL, “BİZ BİR AİLEYİZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, bugün düzenlediği “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini dinledi.

Valilik toplantı salonunda vatandaşların hatırını soran Vali Sonel, ”Biz bir aileyiz. Valiliğimizin kapısı sizlere açıktır. Bizlere ne zaman isterseniz ulaşma imkanına sahip olduğunuzu bir kez daha hatırlatmak isterim. Devletimizin güler yüzünü, şefkatini her zaman olduğu gibi sizlere hissettirmeye gayret ediyoruz” dedi. 

Vali Tuncay Sonel, vatandaşların kendisine ilettiği iş, sağlık, sosyal yardım, ekonomik sorunlar gibi tüm talepleri dinleyerek, çözüm bulmaya çalıştı. Gerekli gördüğü yerde ise ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Vali Tuncay Sonel, geçimini simit satarak sağlayan ve bir sorununu iletmek üzere Valiliğe gelen Ferdi Beratlı isimli gencin simit tezgahındaki simitlerin satın alarak, “Halk Günü”ne katılan vatandaşlara dağıttı. 

Vali Tuncay Sonel’in kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı mutlu olan vatandaşlar da, “Allah devletimize zeval vermesin. Allah Sayın Valimizden razı olsun. Bizlerden desteğini ve ilgisini hiçbir zaman esirgemiyor” diyerek, duygularını dile getirdiler.  Dün gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında 138 vatandaşımızın derdine derman olan Vali Sonel, aileleriyle birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL, “BİZ, BİR, AİLEYİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız