HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2022 Cuma Saat: 11:04

UKRAYNALI BEBEK ORDUDA MUAYENE OLDU

        Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşın yakıp yıktığı Lviv kentinden Ordu’ya gelen Demirer ailesinin 7.5 aylık bebeği Davyd, Medical Park Ordu Hastanesi’nde sağlık kontrollerini yaptırdı. Yüzünde hala savaşın kor
UKRAYNALI BEBEK ORDUDA MUAYENE OLDU

        Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşın yakıp yıktığı Lviv kentinden Ordu’ya gelen Demirer ailesinin 7.5 aylık bebeği Davyd, Medical Park Ordu Hastanesi’nde sağlık kontrollerini yaptırdı.

Yüzünde hala savaşın korku ve endişesi olan anne ve baba 7.5 aylık bebeklerini Medical Park Ordu Hastanesi’ne getirdi. Bebek Davyd’in Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ezgi Gizem Yüce tarafından yapılan muayenesinde şu an için herhangi bir sağlık problemi ile karşılaşılmadı.

Bulundukları bölgenin yoğun çatışma altında olmadığını fakat diğer bölgelerden kaçarak sığınan halk nedeniyle nüfusun bir anda 5 katına çıkması ve şehirde kaos olmasından dolayı bir süreliğine Ordu’ya gelmek durumunda kalan aile, Ukrayna’da kalan yakınları için endişeli olduklarını belirtti.

Savaş koşullarından, zorlu bir güzergâh üzerinden Ordu’ya gelen aile, bebeklerinin sağlığından endişe edince kontrollerini yaptırmak ve olabilecek sorunlara önceden önlem almak için referansla yönlendirildikleri Uzm. Dr. Ezgi Gizem Yüce’ye muayene oldular.

Yapılan kontrollerinin ardından minik bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu dile getiren Uzm. Dr. Ezgi Gizem Yüce, “Minik Davyd için gerekli tahlil ve tetkikleri istedik. Bundan sonra da burada kaldığı sürece takiplerini yapmaya devam edeceğiz. Aile, hayati anlamda etkilenmemiş olsa bile savaş bölgesinden gelen böyle tatlı bir bebekle karşılaşmak, yaşanılanları ilk ağızdan dinlemek çok farklı hissettirdi. Dilerim savaş en kısa zamanda daha fazla kayıp verilmeden biter ve tüm dünya çocukları savaşsız barışçıl bir dünyada büyürler” şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

 

Anahtar Kelimeler : UKRAYNALI, BEBEK, ORDUDA, MUAYENE, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız