HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2022 Cuma Saat: 11:08

“ÇANAKKALE, ÖLÜME KOŞANLARIN DESTANIDIR”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Çanakkale Zaferinin 107nci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. “Çanakkale Zaferi, yok olacağı tahmin edilen bir Milletin, gerektiğinde Vatanı uğruna severe
“ÇANAKKALE, ÖLÜME KOŞANLARIN DESTANIDIR”



İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. 
“Çanakkale Zaferi, yok olacağı tahmin edilen bir Milletin, gerektiğinde Vatanı uğruna severek Ölüme koşmasının anıtlaşmış örneğidir” diyen İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk mesajında, “Kahramanlık destanlarıyla dolu şanlı tarihimizde öyle dönüm noktaları vardır ki, sadece bizim için değil tüm insanlık için bir abidedir. Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale Zaferi, yok olacağı tahmin edilen bir milletin, gerektiğinde Vatanı uğruna severek ölü me koşmasının anıtlaşmış örneğidir. Yine bu zafer, kendisinden güçlü düşman orduları karşısında kazanılmış bir onur savaşıdır.

Nasıl 107 yıl önce ecdadımız iman gücüyle bu ülkeyi düşmanlardan kurtarmışsa, bugün de Allah’ın izniyle aynı güçle vatanımıza göz diken şer odakları bertaraf edilecektir.
Bu düşüncelerle, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünde, Anadolu’nun her köşesinden Çanakkale’ye giderek, gözünü kırpmadan ‘Çanakkale geçilmez’ sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazan Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere, bu vatan için gözünü kırpmadan şehit düşen tüm asker, polis ve sivillerimiz ile gazilerimizi minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız