HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2022 Cuma Saat: 14:58

EKİPLER 7/24 GÖREV BAŞINDA

Son bir haftadır etkili olan ve dün gece saatlerinde yeniden yoğun bir şekilde başlayan yağışlar sebebiyle karlı bir sabaha uyanan Altınordu genelinde gece-gündüz çift vardiya olarak tüm ekipleriyle seferber olan Altınordu Belediyesi, çal
EKİPLER 7/24 GÖREV BAŞINDA

Son bir haftadır etkili olan ve dün gece saatlerinde yeniden yoğun bir şekilde başlayan yağışlar sebebiyle karlı bir sabaha uyanan Altınordu genelinde gece-gündüz çift vardiya olarak tüm ekipleriyle seferber olan Altınordu Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Hem merkezde hem kırsalda 24 saat esaslı bir mesai harcayan Altınordu Belediyesi ekipleri dün geceden bu yana kesintisiz devam eden çalışmaları ile kar yağışı kaynaklı yaşanması muhtemel olumsuzlukları ortadan kaldırıyor.
Ekipler merkezde; yaya hareketliliğinin yoğun olduğu caddeler, üst geçitler merdivenler, yürüyüş yolları, kaldırımlar ve özellikle hastane giriş çıkışları ile yaya geçitlerinde kar küreme, tuzlama ve buzlu alanları temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Alınan önlemler ve aralıksız süren çalışmalarla aynı zamanda kar tatili sebebiyle çocuklarımızın güvenli bir şekilde baharın arifesinde kar keyfini yaşayabilmeleri için de imkân sunuluyor. 
Altınordu Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerde de kapanan yolları yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını 7/24 kesintisiz sürdürüyor.

BAŞKAN TÖREN “ARKADAŞLARIMIZ BÜYÜK BİR GAYRETLE ÇALIŞIYOR”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Altınordu Belediyesinin tüm ekipleri ile 24 saat sahada görev başında olduğunu söyledi.
Başkan Aşkın Tören, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için tüm ekipleri ve imkanları seferber ettiklerini de sözlerine ekledi.
Altınordu Belediyesi'nin karla mücadele önlemlerini ve ekiplerin çalışmalarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören: " 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin sahadayız ve çalışıyoruz. Sahadaki çalışmalarımızda insan üstü bir gayretle emek harcayan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. İnsanımızın ulaşım güvenliği, şehrimizin kesintisiz erişilebilirliği ve ulaşılabilirliği için önlemlerimiz de çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.

Öte yandan vatandaşların zorunlu olmadıkça şahsi araçları ile trafiğe çıkmamaları, zorunlu hallerde ise araçlarında mutlaka kış lastiği ve zincir bulundurmaları hayati önem arz ediyor.

Muhtemel olumsuzluk ve ihtiyac halinde ise  Altınordu Belediyesi'nin  444 10 52 No'lu Çağrı Merkezi vatandaşlara 7/24 kesintisiz hizmet veriyor

Anahtar Kelimeler : EKİPLER, 7/24, GÖREV, BAŞINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız