HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2022 Pazar Saat: 14:57

ÇANAKKALE SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

Altınordu Belediyesi, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde düzenlediği etkinlikler ile hem Türk tarihinin bu şanlı zaferini hem de vatanı müdafaa ederken şehadet şerbetini için şehitlerimizi minnetle andı. Etkinlikler
ÇANAKKALE SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

Altınordu Belediyesi, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde düzenlediği etkinlikler ile hem Türk tarihinin bu şanlı zaferini hem de vatanı müdafaa ederken şehadet şerbetini için şehitlerimizi minnetle andı. Etkinlikler çevresinde Belediye hizmet binasında düzenlenen “Çanakkale ve Türk Bayrağı Temalı Fotoğraf Sergisi”ne de ilgi yoğun oldu.

Hangi şartlar altında olursa olsun Türk Milleti’nin her koşulda vatanı savunmaktan geri durmayacağının ve istiklalini koruyacağının kanla canla ispat edildiği Çanakkale savaşlarında düşman kuvvetlerinin yanında açlık ve zorlu hava şartlarıyla da amansız bir mücadele veren askerlerimizin; üzüm hoşafı, buğday çorbası ve kuru ekmekten oluşan yemek menüsü Belediye personeline ikram edildi. Kahramanlıklar ile dolu şanlı tarihimizin sayfalarında yeniden gezinme ve düşünme imkânı bulan belediye çalışanları şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle andılar.

 VALİ SONEL ANLAMLI GÜNDE ANLAMLI SERGİYİ ZİYARET ETTİ

         Altınordu Belediyesi’nin hizmet binasında düzenlediği “Çanakkale ve Türk Bayrağı Temalı Fotoğraf Sergisi” ne hem protokolün hem de vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, ülkemizin çeşitli illerinden fotoğraf sanatçılarına ait uluslararası ödül almış fotoğrafların da bulunduğu kareler ile Çanakkale Zaferinin gözler önüne serildiği ayrıca Türk Bayrağı’mızın objektiflere yansıyan eşsiz görüntülerinin de yer aldığı sergiyi ziyaret etti. Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Emniyet Müdürü, Jandarma Garnizon Komutanı ve İl protokolünün de eşlik ettiği ziyarette fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Sonel, emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergiyi ziyaret eden vatandaşlar da her bir fotoğraf karesi ile tarihimizin altın sayfalarına duygu dolu bir yolculuk yaşadılar.

Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıldönümünde Altınordu Belediyesince düzenlenen etkinliklerde Anafartalar kahramanı ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz bir kez daha sonsuz bir minnet ve şükranla yad edildi.

 

 

Anahtar Kelimeler : ÇANAKKALE, SERGİSİNE, YOĞUN, İLGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız