HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2022 Pazar Saat: 15:01

KİBAR: “7/24 SAHADAYIZ”

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların sıkça kullandığı sağlık kuruluşları ve ticari alanlarda vatandaşların herhangi bi
KİBAR: “7/24 SAHADAYIZ”

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların sıkça kullandığı sağlık kuruluşları ve ticari alanlarda vatandaşların herhangi bir kaza yaşamaması için kar küreme çalışması gerçekleştirdi.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva 45 kişilik ekiple kar küreme çalışması yaptıklarını belirterek, “Kış mevsiminin bereketi ilkbaharın ilk ayı Mart ayında devam ediyor. Fatsa Belediyesi olarak kar küreme ekiplerimiz sahadalar. 45 kişilik ekiplerimiz ile birlikte devlet hastanesi, özel hastane, aile sağlığı merkezleri, Huzurevi ve eczaneler gibi halkımızın yoğun olarak kullanmak zorunda kaldığı bölgelere öncelik vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanlarımız şu anda çok fazla dışarı çıkmıyor ama mecburiyetten hasta olanlar, eczaneye gitmek zorunda olanlar ticaret alanlarında ihtiyacı olanlar için bu çalışmayı yapmak zorundayız. Yarın öbür gün dona çekme olayı da var. Donma olduğu takdirde buzlanma olmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
Sabahın erken saatlerinden itibaren kar küreme çalışması yaptıklarını ifade ederek, “İşimiz zor ama vatandaşlarımızın mağdur olmaması için katlanmak zorundayız.” diye konuştular.

 

Anahtar Kelimeler : KİBAR:, “7/24, SAHADAYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız