HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2022 Pazar Saat: 15:26

ORDU YİNE GURURLANDI!

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışma ve projelerle Ordu’nun çehresini değiştiren ve halkın takdirini toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kültür ve sanatta da Ordu’yu gururlandırdı. “Yılın e
ORDU YİNE GURURLANDI!

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışma ve projelerle Ordu’nun çehresini değiştiren ve halkın takdirini toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kültür ve sanatta da Ordu’yu gururlandırdı.

“Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu geçiren belediyesi” ödülü Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ödülü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından düzenlenen "AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’ne katıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi, 250 belediyenin katıldığı kongrede, “Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülüne layık görüldü.

AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından Kızılcahamam'da, “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi" düzenlendi.  Yerel yönetimlerin kültürel çıktılarının değerlendirildiği ve sonraki yılların kültür-sanat faaliyetlerinin yol haritasının çıkarıldığı kongreye Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte, bazı ilçe belediye başkanları ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Mehmet Altun katıldı.

Kongrede, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ'ın yanı sıra yazar, tarihçi, kültür ve sanat insanları konuşma yaptı.

Ordu’da yapmış olduğu kültür- sanat faaliyetlerini 7’den 70’e herkesle buluşturan ve bu çalışmaları ile “Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülünü almaya hak kazanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ödülü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kendilerini ödüle layık gören herkese teşekkürlerini sundu.

Anahtar Kelimeler : ORDU, YİNE, GURURLANDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız