HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mart 2022 Pazar Saat: 14:32

ŞANLITÜRK: MUHALEFETİN HEDEFİNDE ÜNİTER YAPIYI BOZMAK VARDIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığı, Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısını Gürgentepe ilçesinde gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ülke genelinde yapıla
ŞANLITÜRK: MUHALEFETİN HEDEFİNDE ÜNİTER YAPIYI BOZMAK VARDIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığı, Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısını Gürgentepe ilçesinde gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ülke genelinde yapılan toplantıların bu haftaki ayağı ise Ordu’nun Gürgentepe ilçesi oldu.

Toplantıya MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün yanı sıra MHP’li milletvekilleri, Türkiye Kamu Sen Ordu Şubesi sendika başkanları, Gürgentepe Muhtarlar Derneğine bağlı muhtarlar ile Sivil Toplum Kuruluşları İlçe Başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşma yapan MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, toplantının amacının muhalefetin ülkeyi nereye götürmek istediği ve dışarıda ki işbirlikçileri ile izlemiş olduğu politikalar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin politikalarını ve HDP ile ittifakını, değerli mücadeleye karşı geldiğini, kime hizmet ettiğini, Cumhuriyetimizin ve CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’le bağını nasıl kopardığını anlatmak, Cumhur İttifakı ile birlikte MHP’nin politikalarını kamuoyu ile paylaşmak olduğunu söyledi.

“MUHALEFETİN HEDEFİNDE ÜNİTER YAPIYI BOZMAK VARDIR”

Muhalefet partilerinin politikalarını hedef alan Başkan Şanlıtürk, konuşmasının devamında; “Biliyorsunuz muhalefet, 28 Şubat’ta güçlendirilmiş parlamenter sistem adı altında bir mutabakat metni yayınladı. Bu metinde Türk ve Türk Milleti yoktur. Atatürk yoktur. Milli Birliğe ve Milli kardeşliğe de yer yoktur. Ama ne vardır? Bu metinde kimlik siyaseti vardır. Kimlik siyasetine işaret vardır. Üniter yapıya tuzak vardır. HDP’ye mesaj vardır. Bunların kafasında Anayasanın ilk dört maddesini değiştirmek vardır. Bu birbirine benzer 6 partinin dışardan 7. Ortak HDP’nin amacı, Türkiye’yi  parlamenter sistemin karanlık sokaklarına geri döndermektir” dedi.

“BUNLARIN DERDİ ÜLKEYİ KAOS ORTAMINA GERİ DÖNDERMEKTİR”

Bunların derdi ülkeyi parlamenter sistemin kaos ortamına geri döndürmek olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Bunlar dışarıda ki işbirlikçileri ile hareket ederek, ülkenin kalkınma hamlesini söndürmektir. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemini ilk dile getiren HDP’li Selahattin Demirtaş’tır. İçi boş 48 sayfalık metinin yayınlandığı güne bakar mısınız. Özellikle 28 Şubat! Peki neden 28 Şubat? Biliyorsunuz 28 Şubat, milletimizin hafızasında kara bir gün olarak yer almıştır. Biliyorsunuz bin yıl devam edecek olan post modern darbenin yıkıldığı gündür 28 Şubat.

İmam Hatip Liselerine katsayı adaletsizliğini getirerek aynı zamanda İmam Hatip Liseleri ile birlikte Meslek Liselerinin de önü kapatılmış, şu anda Türk sanayicisinin ve esnaflarımızın yaşadığı sıkıntısının ara eleman konusunda önünü kesen bir güdür 28 Şubat. Yine 28 Şubatla birlikte temel eğitime geçilmiş, taşımalı eğitimle birlikte köylerimiz boşaltılmış, köyde kendi kendine yeten bir kitle bırakmadan köydeki vatandaşlarımızı da şehirlere taşıyarak bir kitle imhasına dönüştürmüştür.

“ÜLKEYİ NEREYE GÖTÜRMEK İSTEDİKLERİ AÇIKTIR”

Dolayısıyla bu Millet 28 Şubat’ı unutmadı. 57. Hükümete kurulan tuzakları unutmadı. Milletimiz 367 sabili olaylarını, gezi olaylarını unutmadı. 6-8 Ekim olaylarını, hendek olaylarını milletimiz unutmadı. Bu hendek olaylarında 796 tane koç yiğidimizi bu hendeklere koyduk. Bu siyaseti bu milletimiz unutmadı. 

Yine en son 15 Temmuz’u milletimiz unutmadı. Zillet ittifakının amacına bakıldığında ülkeyi nereye götürmek istedikleri açıktır. İktidara geldiklerinde yapacakları vaatleri şöyle sıraladılar. Sınır ötesi hareketleri bitireceklerini söylüyorlar. Afrika’dan, Libya’dan, Suriye’den, Irak’tan yani mavi vatandan çekileceklerini söylüyorlar. 

“ÜLKEYE YATIRIM YAPANLARI TEHDİT EDİYORLAR”

Ülkeye yapılan yatırımların tamamını durduracaklarını söylüyorlar. Bununla da yetinmeyerek büyük yatırımları yapan müteahhitleri paralarınızı ödemeyiz diyerek tehdit ediyorlar. Bu yatırımlardan çekilin diyerek yine tehdit ediyorlar. Devletimizin kurumlarını basıp, bürokratlarımızı tehdit ediyorlar. Kılıçdaroğlu, 26 Ekim 2021’de teskereye hayır oyu verirken ertesi gün Kandili başlarına yıkacağım diye açıklama yapıyor.

“SEZGİN TANRIKULU’NA SÖZÜNÜ İADE EDİYORUZ” 

YPG içinde kendi vatanını kurtarmak için oluşan bir yapılanmadır diyor. 6 Eylül 2017’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tarıkulu, askerimizin sınırlarımızdan sızma girişiminde bulunan teröristleri SİHA’larla imha etmesi sonucu milletimize alçak diyebiliyor. Öncelikle bu kelimeyi kendisine iade ediyoruz” diye konuştu.

“TÜRK MİLLETİNİN KİMSEDEN ÖZÜR DİLEYECEK KUSURU OLMAMIŞTIR”

Konuşmasında Kılıçdaroğlu’na yüklenen Başkan Şanlıtürk; “Kılıçdaroğlu Türkiye’ye barış getireceğim diyor. Türkiye’de savaş mı var? Kılıçdaroğlu barışı getireceksin. Bu ülkede yalnız terör sorunu vardır. Güvenlik güçlerimiz de Allah’ın izniyle bu sorunun üstesinden gelmektedir. Buradan sayın Kılıçdaroğlu’na söylüyoruz. Türk Milleti tarihinde hiçbir zaman soykırım yapmamıştır. Utanılacak hiçbir problemi olmamıştır. Türk Milletinin hiç kimseden özür dileyecek kusuru da olmamıştır. 

Eğer özür dileyecek olan birileri varsa aynı masa etrafında oturan ve HDP ile onun uzantısı PKK ile birlikte hareket edenler, eğer özür dileyecek olan birileri varsa bu millete 40 yıldır zulüm yapan, canına kast eden, canını alan, askerini, polisini şehit eden, hain PKK terör örgütüdür. Senin yapacağın çağrı, bu eli kanlı terör örgütüne derhal silah bıraktırıp, teslim olup ve büyük Türk Milletinden özür dilemesi olmalıdır” şeklinde konuştu.

Toplantının ardından Başkan Şanlıtürk, beraberinde ki heyetle birlikte ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve beklentilere kulak verdi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız