HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 09:38

ORAY-BİR’E, ÇİFTÇİ’DE ADAY

Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği ORAY-BİR’in başkanlığına Akın Çiftçi’de aday oldu. Çiftçi, Gürgentepe ilçesinde aday tanıtım toplantısı düzenledi. Gürgentepeli arıcılarla bir araya gelen başkan adayı Çiftçi, 27 aralıkta ya
ORAY-BİR’E, ÇİFTÇİ’DE ADAY

Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği ORAY-BİR’in başkanlığına Akın Çiftçi’de aday oldu. Çiftçi, Gürgentepe ilçesinde aday tanıtım toplantısı düzenledi. Gürgentepeli arıcılarla bir araya gelen başkan adayı Çiftçi, 27 aralıkta yapılacak olan seçimlerde arıcılardan destek istedi. Çiftçi, birlik üyelerine projelerini ve hedeflerini anlattı.

Burada ilçenin arıcılarıyla ziraat Odasında bir araya gelen Çiftçi, üyelerle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Toplantıda arıcıların gezgin olarak gittikleri yerlerdeki sorunlarını pazarlamada yaşadıkları sıkıntıları ve meslekteki problemlerini bir bir dinleyen Çiftçi, problemlerin ve sıkıntıların çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

“PAZARLAMA SIKINTIMIZ VAR”

Gürgentepeli arıcıların yoğun katılım gösterdikleri toplantıda proje ve hedeflerini de birlik üyeleri ile paylaşan Çiftçi, ana problemlerden birinin pazarlama olduğuna dikkat çekti. Çiftçi, “göreve geldiğimizde yapacağımız işler belli. Arıcılık adına her şeyi yapıyoruz ancak pazarlamada sıkıntılar çekiyoruz. Bu sıkıntıların merdiven altı ballardan kaynaklandığını da çok iyi biliyoruz. Bu güne kadar bu sorunlar hep memurlar yoluyla halledilmeye çalışıldı. Biz bu sorunları ilgili birimlerin en üst noktalarına taşıyacağız” dedi.

“DESTEKLEMELER DÜZENLENECEK”

Yönetime geldiklerinde destekleme ilgili sorunlara da el atacaklarını da sözlerine ekleyen Çiftçi, ” gittiğimiz bölgelerde vatandaş 30 arı alıyor bizi o bölgeye sokmuyor. Biz bunu tarım bakanlığı düzeyinde çözeceğiz. Desteklemelerle ilgili sıkıntıları ortadan kaldıracağız” diye konuştu. Akın Çiftçi, sorunların çözümü için tüm üyelerden seçimlerde destek istedi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ORAY-BİR’E, ÇİFTÇİ’DE, ADAY

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız