HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2022 Pazartesi Saat: 16:01

TURNASUYU’NA ALT YAPIDA DEV YATIRIM

Gülyalı Belediyesi alt yapı yatırımlarını inceleyen Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunarak son dönemde sadece Turnasuyu mahallesine gerçekleşen alt yapı yatırımlarının yaklaşık 5 milyon TL
TURNASUYU’NA ALT YAPIDA DEV YATIRIM

 Gülyalı Belediyesi alt yapı yatırımlarını inceleyen Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunarak son dönemde sadece Turnasuyu mahallesine gerçekleşen alt yapı yatırımlarının yaklaşık 5 milyon TL değerinde olduğunu açıkladı. 

 

3 YILDA 6 KM YOL AÇILDI, TOPLAMDA 90 BİN METREKÜP DOLGU YAPILDI

 

Göreve geldiği günden bu yana atılan öngörülü adımların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten Başkan Tepe, “Turnasuyu mahallemiz gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla yatırımcıların gözdesi haline geldi. Geride kalan 3 yıllık süreçte terki yapılmış imar yollarını açmaya gayret ettik. Bugüne kadar toplamda 6 km yeni yolu ilçemiz ulaşım ağına kazandırmış olduk. Açılan yolların zemin dolgusunu gerçekleştirerek alt yapısı hazır duruma getiriyoruz. Bu anlamda da 90 bin m3 büyük bir dolgu gerçekleştirdik. Açılması gereken çok az bir yolumuz kaldı. Mahallemizdeki yol açma ve dolgu çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi. 

 

HER BİR NOKTADA PRESTİJ PROJELER YÜKSELİYOR

 

Açılan her yolun ardından bölgede büyük bir imar hareketliliği meydana geldiğinin altını çizen Başkan Tepe, “Her geçen gün prestijli yeni bir projenin çalışmaları başlıyor. Birçok proje kendini göstermeye başladı. 3 yıl önce sazlık, bataklık olan alanlarda şimdi insanlar yaşamaya başladı. Bölgeyi imara uygun, her bakımdan yaşanabilir bir cazibe merkezi haline getirmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız yaşanan değişimin ve gelişimin farkında olarak Gülyalı Belediyesi’nin bölgeye kattığı değerin farkında. Gülyalı’ya verdiğimiz hizmet sözünü yerine getirdiğimizi görmek bizi ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

 

KARAYOLUNA PARALEL AÇILAN YOLLAR ZAMANDAN VE YAKITTAN TASARRUF SAĞLIYOR

 

Turnasuyu mahallesinde karayolu üzerinde az sayıda kavşak bulunduğu için Ordu ve Giresun yönüne dönüşlerde uzun bir mesafe kat edildiğini anımsatan Başkan Tepe, “Karayoluna paralel olarak açtığımız iç yol sayesinde bu sorunu çözüme kavuşturduk. Vatandaşlarımız artık hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlıyor. Kısalan yollar bulvar üzerinde her geçen gün sayısı artan ticari işletmelerimiz için de kolaylık oluşturuyor” açıklamasında bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : TURNASUYU’NA, ALT, YAPIDA, DEV, YATIRIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız