HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Nisan 2022 Perşembe Saat: 11:36

“VATANDAŞLARIMIZA KAPIMIZ AÇIK”

            Ordu Valisi Tuncay Sonel, düzenlediği “Halk Günü” toplantılarıyla vatandaşların sorunlarını, talep ve şikâyetlerini dinlemeye devam ediyor.
“VATANDAŞLARIMIZA KAPIMIZ AÇIK”

            Ordu Valisi Tuncay Sonel, düzenlediği “Halk Günü” toplantılarıyla vatandaşların sorunlarını, talep ve şikâyetlerini dinlemeye devam ediyor.

            Valilik toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Sonel, “Halk Günü”ne katılan vatandaşların hal ve hatırını sorarak, Ramazan aylarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

            Gerçekleştirilen “Halk Günü”nde, 218 vatandaşımızı dinleyerek kendisine iletilen tüm talepleri not alan ve çözüme kavuşturmak için çaba sarf eden Vali Sonel, “Halk Günü” toplantısında hazır bulunan kurum müdürlerine de talimatlar vererek, vatandaşların ilettikleri sorun, sıkıntı ve taleplerin bekletilmeden çözüme kavuşturulmasını istedi.

Devletin güler yüzünü, şefkatini ve merhametini her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşlarımıza gösteren Vali Tuncay Sonel, “Tüm çalışmalarımızı vatandaş odaklı yürütüyoruz. Vatandaşımızın memnuniyeti, bizim önceliğimizdir. Valiliğimizin kapıları her zaman sizlere açıktır. Her Çarşamba olduğu gibi bugün de sizlerin dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle Devletimizin ve hayırsever iş insanlarımızın destekleri ile temin ettiğimiz gıda paketlerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize vereceğiz. Talepleriniz kısa sürede yerine getirilecektir, endişeniz olmasın” diye konuştu.

“Allah devletimize zeval vermesin. Allah Sayın Valimizden razı olsun” diyen vatandaşlarımız da, “Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da Sayın Valimiz bizlerden yardımını, desteklerini esirgemedi. İlettiğimiz her türlü sorunlarımızı, şikayetlerimizi dinleyerek, bizleri mutlu etti. Allah ayağına taş değdirmesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.

“Halk Günü”ne aileleri ile birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Sonel, verdiği çeşitli hediye ve oyuncaklarla onları da sevindirdi.

Anahtar Kelimeler : “VATANDAŞLARIMIZA, KAPIMIZ, AÇIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız