HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Nisan 2022 Cuma Saat: 10:55

VALİ SONEL POLİS HAFTASINI KUTLADI

  Ordu Valisi Tuncay Sonel 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası n
VALİ SONEL POLİS HAFTASINI KUTLADI

 

Ordu Valisi Tuncay Sonel 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Sonel mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Türk Polis Teşkilatı, her geçen gün gelişen ve değişen şartlara uyum sağlamakta, ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendisini yenilemekte ve geliştirmektedir. 

 

Emniyet Teşkilatımız, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak, birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyen her türlü terör örgütü ve vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedir.

 

Emniyet Teşkilatı’mızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şerefli mâzisinden ve yüce Türk Milleti’nden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine olan inancım tamdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünde, görevi başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında olan ve emekliye ayrılan polislerimize, ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL, POLİS, HAFTASINI, KUTLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız