HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2022 Pazartesi Saat: 13:45

PERSONELE KRİZ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

  Fatsa Belediyesi 2022 yılı Hizmet İçi Eğitim seminerleri kapsamında, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin belediye personellerine “Kriz Yönetimi ve Öfke Kontrolü” konu seminer verdi. Seminer
PERSONELE KRİZ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

 

Fatsa Belediyesi 2022 yılı Hizmet İçi Eğitim seminerleri kapsamında, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin belediye personellerine “Kriz Yönetimi ve Öfke Kontrolü” konu seminer verdi. Seminer sonunda konuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Şefika Şule Erçetin, kriz yönetimi ve öfke kontrolünün birbiriyle çok ilişkili olduğunu belirterek, “Günümüz dünyasında krizlerin gündelik yaşantımızda çok yoğun ve etkili biçimde yaşamımızı etkilediğini düşündüğünüz zaman bunları bir fırsat diye görmek yeni potansiyel ortaya çıkabilecek fırsatlardan yararlanmak ve bunu değerlendirmek diye düşünmek bize birçok anlamda katkı sağlayacaktır. Elbette bunu yapabilmenin ön koşullarından biri krizlerin yarattığı stresi yönetebilmek, öfkemizi kontrol edebilmektir. Sükunet içinde kalmayı başarabilen ve etkili kararlar almayı başarabilen kişiler ve kurumlar her daim öne çıkacaktır.” dedi.

 

 

Çalıştığımız kurumlarda ya da yaşamımızın herhangi bir diliminde krizlerle karşılaşmanın söz konusu olduğunu ifade eden Dr.Erçetin, “Krizlerle karşılaştığımız zaman çok hızlı bir biçimde aslında strese giriyoruz. Kimi zaman dengelerimizin bozulduğunu hissettiğimiz zaman öfkeleniyoruz ama krizleri birer fırsat, daha güzel daha iyi şeyler yapabilmek için daha iyi başarılara ulaşabilmek için bir imkan diye gördüğümüzde aynı zamanda girdiğimiz strese yönetmeye çalıştığımızda öfkemizi kontrol ettiğimizde hiç kuşkusuz stresleri fırsata dönüştürebiliriz. Yaşamımıza anlamlı ve güzel şeyleri katılmasını sağlayabiliriz.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : PERSONELE, KRİZ, YÖNETİMİ, EĞİTİMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız