HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Aralık 2016 Perşembe Saat: 13:43

OSMMMO “2016 YILINI DEĞERLENDİRDİ”

Ordu Mali Müşavirler Odası Oda Meclis Kurulu Toplantısı Bahadır Baş’ın Başkanlığında Yapıldı. Toplantı öncesinde şehitler için saygı duruşu ve devamında İstiklal Marşı okundu. Toplantıda 2016 Yılı Faaliyetleri ve Mesleki Sorun
OSMMMO “2016 YILINI DEĞERLENDİRDİ”

Ordu Mali Müşavirler Odası Oda Meclis Kurulu Toplantısı Bahadır Baş’ın Başkanlığında Yapıldı. Toplantı öncesinde şehitler için saygı duruşu ve devamında İstiklal Marşı okundu. Toplantıda 2016 Yılı Faaliyetleri ve Mesleki Sorunlar Üzerine Değerlendirmeler Yapıldı.

Oda Başkanı Bahadır Baş toplantıda yaptığı konuşmada;  Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Gerek 15 Temmuz terör saldırısı, gerek ondan sonra yaşanan terör olayları hepimizin evlatlarının çocuklarının şehitlik mertebesine ulaşması, hain saldırılarla gerçekten 2016 yılında ülke olarak olumsuz zamanları birlikte geçirdiğimiz günler oldu. İnşallah 2017 yılı bizler için, ülke ve meslektaşlarımız için güzel bir yıl olmasını diliyoruz. Dolayısıyla üzüntülü bir yılı birlikte tamamlıyoruz. Ama bugün burada ayın yirmiyedisi, yılın en yoğun son günleri olmasına rağmen 60 yakın meslek mensubu var. Oda Meclis Kurulu toplantılarına sahip çıkmanız, buraya gelmeniz bizler için çok önemli. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Bu sürece, odaya sahip çıkmanız bizler için meslek için önemli.

1 Eylül’de başlayıp yapılandırma maratonunu 25 Kasım’da bitirdik. Yeri geldi müşterileri matrah artırımı konusunda bilgilendirdik. Borçlarını yapılandırdık, Kanun ve tebliğ arasındaki çelişkilerin sorununu yaşadık. KOSGEB başvurularında gece yarılarına kadar çalışmayan bir sisteme bilgi girmeye çalıştık. Maalesef bu çabaların önemli bir kısmının müşterimizin farkında değiller. Biz bu sorunları bürolarımızda sıkıntıyla stresli hallettik. İdareye hep yardımcı olmaya çalıştık. Aslında çokta bir şey beklemiyoruz. Sorunlarımızın çözümü konusunda adım atılmasını bekliyoruz. Maliye Bakanımız bir açıklama yaptı;  90 milyar bekleniyorduk, 77 milyar TL’lik yapılandırma gerçekleşti. Yani bir başarı var diyor. En son TÜRMOB’a ve Odalara plaket ve teşekkür yazısı gönderdi. Tabii bunlarda önemli teşekkür ediyoruz yazısı için. Ama bunlardan daha önemlisi bizler bu kadar çabalarken sadece bazı sorunlarımızın çözümü konusunda adım atılmasını istiyoruz. Çok fazla bir şey istemiyoruz. İdareye bu kadar yardımcı olan verginin tahsilinden tutunda KDV’ye kadar her konuda yardımcı olan bu meslek grubun bazı sorunlarına da idarenin olumlu bakmasını bekliyoruz.’’ Dedi. (ORDU YENİ HABER) 

Anahtar Kelimeler : OSMMMO, “2016, YILINI, DEĞERLENDİRDİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız