HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Mayıs 2022 Cumartesi Saat: 11:31

‘PAPATA’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın’ın katkılarıyla gerçekleştirilen rölyef/Ahşap Sergisi, TV program yapımcısı ve Yazar Ufuk Ersoy ile eşi Ümit Ersoy tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda açıldı. K
‘PAPATA’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın’ın katkılarıyla gerçekleştirilen rölyef/Ahşap Sergisi, TV program yapımcısı ve Yazar Ufuk Ersoy ile eşi Ümit Ersoy tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda açıldı.

Kültür ve Sanat Camiasının yoğun katılım sağladığı sergide Ufuk Ersoy ayrıca PAPATA isimli kitabı için davetlilere imza günü düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Fuaye Salonunda ki imza günü etkinliğine ise Yazar Ersoy’un meslektaşları ve kitapseverler de destek verdi. Tiyatrocu kimliği ile de tanınan Ersoy’un sahnelediği bir çok oyunda izleyicilerden tam not almıştı.

OGC Başkanı Recep Aydın’da organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek Ersoy çiftine başarılarının devamını diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e de desteklerinden ötürü şükranlarını sunan Başkan Aydın, OGC’nin her zaman bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Ersoy çifti de sergi ve imza gününe katılarak kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek sanatsal faaliyetlerine ara vermeyeceklerini, oyun ve kitap serisine de devam edeceklerini söylediler.

Anahtar Kelimeler : ‘PAPATA’, GÖRÜCÜYE, ÇIKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız