HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Mayıs 2022 Salı Saat: 15:06

BAŞKAN TÖREN, MUHTARLARI AĞIRLADI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, muhtarlarla her fırsatta bir araya gelmeye onların mahallelileri ve şehre dair istek ve taleplerini almaya sorunlara ortak akıl ve istişare ile çözüm üretmeye devam ediyor.
BAŞKAN TÖREN, MUHTARLARI AĞIRLADI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, muhtarlarla her fırsatta bir araya gelmeye onların mahallelileri ve şehre dair istek ve taleplerini almaya sorunlara ortak akıl ve istişare ile çözüm üretmeye devam ediyor.

Mahalle ziyaretleri dışında belediye de her gün muhtarlar ile bir araya gelen başkan Tören “Muhtarlarımız, Altınordu’muza birlikte hizmet etmekten onur duyduğum, ortak aklına, deneyimine, tecrübesine her zaman başvuracağım büyüklerim, dostlarım, yol arkadaşlarımdır” dedi.

 “MARKA ŞEHİR ALTINORDU İÇİN HER ALANDA ALTYAPILARI OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

         Muhtarlara belediyenin hizmet yatırım ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Tören, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir şehir için olmazsa olmaz şartın altyapı olduğuna dikkat çekti.  

Her alanda yaşanabilir, rekabet edebilir aynı zamanda şehirlerle yarışan bölgesinde ve ülkesinde adından söz ettiren “Vizyonu Dünya Kenti Altınordu” için proje ve hizmetler ürettiklerini belirten Başkan Tören, “merkezinde yeşil kalkınma olan hizmet, proje ve çalışmalarımız ile göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Turizm, Tarım, Tarıma dayalı endüstri, Ticaret, Teknoloji ve şehrin Tanıtımı konusunda altyapıları oluşturma noktasında önemli bir aşama kaydettik” şeklinde konuştu.

Klasik belediyecilik hizmetlerinin bir belediyenin temel varoluş sebebi olduğuna dikkat çeken Başkan Tören, “Belediyelerin asli işi altyapılar oluşturmaktır. Kurumların varoluş sebepleri şehirleşmenin en önemli alanlarından bir tanesi olan alt yapıyı güçlendirmektir.  Alt yapı yoksa yatırım olmaz, turizm olmaz, altyapı yoksa ticaret olmaz, tarım olmaz, alt yapı yoksa teknoloji yatırımları gelmez. Bunun için de biz, her alanda gerekli olan altyapı yatırımlarını tamamlayarak sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik ve Yeni nesil belediyecilik vizyonuyla şehrimizin inşası ve insanımızın refahı için gecemizi gündüzümüze katıyoruz” şeklinde konuştu.

 “ÜRETEN KENDİNE YETEN ŞEHİR İÇİN İSTİHDAM PROJELERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ “

         Üretimiyle kendine yeten, kalkınan, kalkınırken sosyal refahı da toplumsal tabana yayan bir yerel kalkınma modeliyle iş ve istihdam sahaları oluşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Tören “Bizim amacımız bu şehrin çocukları doğdukları şehirde doysunlar, toprağına ailelerine geleneklerine ve bu şehre sahip çıksınlar arzusundayız.

Altınordu Tekstil Park projemiz ile ilgili süreç devam ediyor. Hayata geçirmemiz ve 15 ay içerisinde tam kapasiteyle hizmete almamız dununda, yaklaşık iki bin insanımızın başta kadınlarımız ve gençlerimizin kendilerine memleketlerinde bir iş imkânı fırsatı sunacağımız çok önemsediğim bir projedir. İki bin kişilik bir istihdam dolaylı en az beş bin kişilik bir sinerji oluşturacaktır. Tüm sektörler bunu fazlasıyla hissedecektir. Bu ve bunun gibi istihdam altyapılarını oluşturmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 “BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ŞEHRİMİZ VE HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

         Altınordu Belediyesinin devreye aldığı yeni yeni sosyal Destek paketine de değinen Başkan Tören, bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede tüm birimlerimiz ve tüm ekiplerimizle şehrimizin hizmetinde, hemşehrilerimizin emrinde olmaya, yine tüm imkanlarımızı hemşehrilerimiz ile paylaşmaya ve her koşulda insanımız ile dayanışmamızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Toplantımız hayırlara vesile olsun, bizim için hakikaten önemlisiniz. Bizim orada ki kalbimizsiniz, vatandaşın vicdanısınız, devletin gözüsünüz. Dolayısı ile biz bir olursak beraber olursak birbirimizin hukukunu korursak şehrin hukukunu da korumuş oluruz. Huzurlu, güvenli, yeşil dostu, engelli dostu, çocuk dostu, genç dostu modern model yaşanabilir bir şehir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Muhtarların istek ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Tören, ilgili birimlere talimat vererek gerekenin yapılmasını istedi. Bugüne kadar yaptığı hizmetler için Başkan Tören’e teşekkür eden Muhtarlar, Aşkın Başkanımız bugüne kadar bizi hiç mahcup etmedi, bundan sonra da etmeyecektir. Uyum içerisinde çok güzel hizmetlere imza attık. Bundan böyle de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Aşkın Başkanımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştular. 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TÖREN, MUHTARLARI, AĞIRLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız