HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Haziran 2022 Cuma Saat: 13:47

İNANLI: “BENDE VARIM” DEDİ

Sağlık Sen Ordu Şube Başkanlığını 12 yıl sürdüren ve 2018 yılında bırakan Bilal İnanlı, daha önce başkanlık yaptığı Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıkladı. 3 aday ile girilecek olan seçime
İNANLI: “BENDE VARIM” DEDİ

Sağlık Sen Ordu Şube Başkanlığını 12 yıl sürdüren ve 2018 yılında bırakan Bilal İnanlı,  daha önce başkanlık yaptığı Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıkladı.  3 aday ile girilecek olan seçime İnanlı; “Bende varım” dedi.

Sağlık Sen Ordu Şube seçimleri öncesi mevcut başkan Ahmet Yılmaz ile Cengiz Bayraktutar başkanlık için aday olduklarını açıklamışlardı. Son olarak ise 2006-2018 yılları arasında başkanlık yapan Bilal İnanlı adaylığını açıkladı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adaylığını açıklayan Bilal İnanlı şu ifadelere yer verdi;

 “Yine Yeni Yeniden. Vira Bismillah. Çok değerli sağlık ve sosyal hizmet çalışanı arkadaşlarım. Malumunuz üzere Türkiye'nin emek mücadelesinde öncü sivil toplum örgütü gözbebeğimiz Sağlık-Sen’imizin 2006-2018 Dönemlerinde şube başkanlığını yaptım. Hak arama mücadelesinde elimizden geldiği kadar Ordu yerelinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanı siz değerli arkadaşlarımızın sorunlarını çözme gayreti ile bu teşkilatın hizmetkârı oldum.

Süreç içerisinde vermiş olduğumuz emek mücadelemizde yaşanan bayrak değişimi süreci dışarıdan bir gözle bakmamıza, günün ihtiyaçlarını sağlıklı zeminde tespit etmemize vesile oldu.

Bu gün gelinen noktada özellikle pandemi döneminin bu ağır şartlarında siz değerli sağlık ve sosyal hizmet çalışanı arkadaşlarımın sahipsiz kaldığına üzüntüyle şahit oldum… Şahit olduk.

Sendikacılığın seçim döneminde sahaya inip ‘sözde’ varlık göstermek değil, pandemi döneminde o zor şartlarda çalışanın yanında kendini ‘özde’ göstermek olduğunu gördük. Birikmiş sorunları görmezden gelerek, halının altına süpürerek zor zamanlarda tam da yanımızda olması gerekenlerin olmadığını görmek belki hevesinizi kırdı, umudunuzu tüketti.

 İşte şimdi umutları yeşertme zamanı tekrardan bismillah diyerek sendikayı, sendikacılığı güzel Ordumuzda şahlandırma zamanı diyerek yola çıkıyoruz.

 "Dün dünde kaldı cancağızım şimdi yeni bir şeyler söylemek lazım" diyerek dünü geçmişte bırakıp husumetleri, kavgaları, küskünlükleri elimizin tersi ile itip birlik beraberlik ve kardeşlik iklimini yeşertmek, Sağlık- Sen’imizi tekrardan Ordumuzda şahlandırmak da bu teşkilata emek vermiş, bedel ödemiş, hizmetkarlık yapmış bu kardeşinizin bir görevidir. Vakit geçmişe vefa… Derdiniz derdim, huzurunuz huzurumdur!”

 

Anahtar Kelimeler : İNANLI:, “BENDE, VARIM”, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız