HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Haziran 2022 Cuma Saat: 14:13

200 BİN FİDE TOPRAKLA BULUŞTU

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in tarımsal üretimi teşvik etmek ve çiftçilere destek vermek amacıyla geçtiğimiz yıl 100 bin fide ile başlattığı uygulamada bu sene 200 bin sebze fidesi Altınordu Belediyesi tarafından üretici
200 BİN FİDE TOPRAKLA BULUŞTU



Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in tarımsal üretimi teşvik etmek ve çiftçilere destek vermek amacıyla geçtiğimiz yıl 100 bin fide ile başlattığı uygulamada bu sene 200 bin sebze fidesi Altınordu Belediyesi tarafından üreticilere teslim edildi.  Başkan Aşkın Tören, “üreten, alın teri ve emeği ile topraklarını işleyen üreticilerimizin her zaman yanındayız” dedi.
Başkan Tören, üreten, üretimiyle ekonomiye can, toprağa bereket katan çiftçileri desteklemeye, Altınordu’nun verimli topraklarının işlenmesi ve tarımsal üretimin yaygınlaştırılması için politikalar ve stratejiler geliştirmeye devam ediyor.

FİDELERLE BİRLİKTE ÜRETİM FİKRİ VE İSTEĞİ DE YEŞERİYOR

Altınordu Belediyesinin sosyal destek paketi kapsamında kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği ücretsiz sebze fidesi dağıtımları üreticilerde büyük bir memnuniyete ve üretime yönelmeye vesile oluyor. Belediye ekiplerince 72 mahalleye ulaştırılan ücretsiz 200 bin salatalık, domates, biber ve patlıcan fidesi üreticiler tarafından toprakla buluşturuldu.
Hem üretim fikrini yeşerten hem de üretimi teşvik eden sebze fidesi desteği aynı zamanda çiftçilerin aile ekonomilerine katkı sağlıyor. Sebze fidelerini toprakla buluşturan Altınordu’lu çiftçiler, tarımsal üretim alanında hayata geçirdiği uygulamalar ve verdiği destekler için Başkan Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

BAŞKAN TÖREN, “ÜRETİMİN, EMEĞİN, ALIN TERİNİN KIYMETİNİ VE ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

Her alanda Altınordu’nun üretim potansiyelini harekete geçirmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Tören, “biz üretimin, alın terinin, emeğin ne demek olduğunu ve ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi biliyoruz. Kırsal mahallelerimizde çiftçilerimize verdiğimiz tarımsal destekler ve hibeler ile hem stratejik bir alan olan gıda güvenliğine yönelik bir adım atıyoruz hem üretimi teşvik edip çeşitlendiriyoruz hem de üreticilerimizin gelir kaynaklarını çoğaltmaya çalışıyoruz. 200 Bin ücretsiz sebze fidesi desteğimiz de bu anlamda atılmış önemli bir adımdır. 
Çiftçilerimiz yeter ki üretsin, topraklarımız ekilsin dikilsin. Üreticilerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : 200, BİN, FİDE, TOPRAKLA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız