HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Haziran 2022 Salı Saat: 14:29

ŞANLITÜRK’ÜN ROTASINDA ÇAYBAŞI VARDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün ilçe programları çerçevesinde rotasında bu kez Çaybaşı İlçesi ve İlküvez mahallesi vardı.
ŞANLITÜRK’ÜN ROTASINDA ÇAYBAŞI VARDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün ilçe programları çerçevesinde rotasında bu kez Çaybaşı İlçesi ve İlküvez mahallesi vardı.

İlküvez Mahallesinde yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan Şanlıtürk, İl Başkan Yardımcıları Erol Güreşçi, Alperen Avcı, Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Bayrak, İlçe Yöneticileri Mustafa Akbaş, Abdüssamet Çubuk, Senai Cüni, Kamil Semiz, Mustafa Kabakçı ve Serhat Alparslan ile birlikte, İlküvez Mahallesi esnaflarını ve vatandaşları ziyaret etti.

Sık sık Çaybaşı ve İlküvez mahallesini ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, burada vatandaşlarla hasret giderdi, istişarelerde bulundu ve esnaflara; Allah işlerinde kolaylık ve bol bereketli kazançlar versin diyerek beraberinde ki heyetle birlikte Çaybaşı ilçesine geçti.

İlçede programına Çaybaşı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Başkan Şanlıtürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçe hakkında İstişarelerde bulundu.

Çaybaşı Merkez Mahallesi esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Şanlıtürk, vatandaşlarla kucaklaşarak hasret giderdi. Esnaflarla da ilçe hakkında istişarelerde bulunan Şanlıtürk, esnaflara da Allah işlerinde kolaylık ve bol bereketli kazançlar vermesi temennisinde bulunarak talep ve beklentileri not aldı.

Öte yandan Başkan Şanlıtürk, Ünye Rahvan At Yarışlarında kategorisinde 1. Olan Atı Gölge Deste’nin jokeyi Ferda’yı tebrik ederek; “Ünye Rahvan At Yarışlarında kategorisinde 1. Olmuş Şanlı Türk Bayrağımızı alarak bizleri gururlandırmıştır. Başta jokeyi Ferda kardeşim olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK’ÜN, ROTASINDA, ÇAYBAŞI, VARDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız