HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Haziran 2022 Cuma Saat: 12:49

ALKIŞLAR VALİ SONEL’E

ÖZEL HABER: ŞAFAK DELİÇAKAR
ALKIŞLAR VALİ SONEL’E

Ordu Valisi Tuncay  Sonel, bir ilçemizde ki şehit babasına gelen haciz ve icra işlemini duyunca devlet dokunuşu yaparak şehit ailesinin borçlarını kapattı.

 

Çalışkan ve halkın içinden gelen Anadolu çocuğu diye adlandırdığımız Vali Tuncay  Sonel, edindiğimiz bilgiye göre İlimizin bir ilçesinde şehit babasına gelen haciz ve icra işlemini duyunca devlet dokunuşu yaparak şehit ailesinin borçlarını ödedi.

 

Eşi Handan Sonel ile birlikte sık sık ziyaret ettiği ve yalnız bırakmadığı şehit ve gazi ailelerine özel bir önem ve hassasiyet gösteren Vali Sonel, devlet dokunuşlarına aralıksız devam ediyor.

 

Orduya atandığı günden itibaren Ordu halkının yanında olan ve Ordularının gönlünde taht kuran Vali Tuncay Sonel, bir bakıyorsunuz sokakta halkın içinde bir bakıyorsunuz Ordu’nun en uzak ilçesinde gönüllere dokunuyor.

 

Vali Tuncay Sonel, eşi Handan Sonel ile birlikte vatan, millet, bayrak gibi değerler uğruna şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin aile fertlerini devletin emaneti düsturu ile görev yapmaya devam etmeleri toplum nezdinde takdirle karşılanıyor.

 

Devletin her zaman halkın yanında olduğunu hissettiren Vali Tuncay Sonel, Ordu da 19 ilçeye zaman mefhumu gözetmeden 24 saat hizmete devam etmesi de alkışı hak ediyor.

Anahtar Kelimeler : ALKIŞLAR, VALİ, SONEL’E

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız