HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Haziran 2022 Salı Saat: 10:55

“GELECEK ONLARIN ELLERİNDE YÜKSELECEK”

Altınordu Belediyesi tarafından kısa süre önce hayata geçirilen ve bölgesinin sayılı tesislerden birisi olan Trafik Eğitim Parkı, minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
“GELECEK ONLARIN ELLERİNDE YÜKSELECEK”

 

 Altınordu Belediyesi tarafından kısa süre önce hayata geçirilen ve bölgesinin sayılı tesislerden birisi olan Trafik Eğitim Parkı, minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

 

Çocukların akınına uğrayan Trafik Eğitim Parkı, günlük hayatta karşılaşılan trafik ortamını birebir yaşatıyor. Yaya geçidi, temsili demiryolu geçidi, döner kavşak, tırmanma şeridi, tünel, trafik sinyalizasyon sistemi, uyarı ışıkları, 276 adet minimalize edilmiş trafik işaret levhaları ve trafik eğitim sistemleri gibi trafikte yer alan tüm unsurların bulunduğu parkta trafik kurallarına duyarlı, farkındalık sahibi nesiller için trafik eğitimleri sürüyor.

 

HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkı Şirinevler İlkokulu öğrencileri ile Ponçik Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerini ağırladı.

 

İki etap halinde misafir edilen 170 kişilik öğrenci grubuna Trafik Şube Müdürlüğü görevlilerince verilen teorik ve pratik trafik dersinde minikler hem eğlendiler hem öğrendiler. Trafik Eğitim Parkında eğitime katılan çocuklara çeşitli hediyeler verilerek ödüllendirildiler.

 

Trafik Eğitim parkındaki eğitimlerin ardından Belediyede kendisini ziyaret eden çocukları ağırlayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve her alanda en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Karne tatilinde yine çocuklarımıza yönelik sürpriz etkinliklerimiz devam edecek.

 

Çocuklarımıza trafik kültürü ve bilincini eğlendirirken kazandıracak Trafik Eğitim Parkımız aynı zamanda anne ve babaları ile ailece hoşça vakit geçirecekleri bir alan ve ortam sunuyor. Çocuk ve Genç dostu şehir olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

MİNİKLERDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Öğrencilerini uygulamalı trafik eğitimi için Trafik parkına getiren öğretmenler parkı çok beğendiklerini ve çocuklar için çok anlamlı bir hizmet olduğunu ifade ederek Başkan Tören’e teşekkür ettiler. Hem eğlenip hem öğrenerek güzel bir gün geçiren çocuklar ise başkan Aşkın Tören’i Belediyede ziyaret ederek teşekkür ettiler.

 

 

Anahtar Kelimeler : “GELECEK, ONLARIN, ELLERİNDE, YÜKSELECEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız