HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Haziran 2022 Perşembe Saat: 15:09

MUTLULUĞUN TABLOSU

Ordu’ya atandığı günden bu yana yardıma muhtaç vatandaşları ve çocukları hiç yalnız bırakmayan ve her türlü maddi ve manevi desteği veren Ordu Valisi Tuncay Sonel, önceki gün sokakta karşılaştığı bir çocuğu daha sevindirerek de
MUTLULUĞUN TABLOSU

Ordu’ya atandığı günden bu yana yardıma muhtaç vatandaşları ve çocukları hiç yalnız bırakmayan ve her türlü maddi ve manevi desteği veren Ordu Valisi Tuncay Sonel, önceki gün sokakta karşılaştığı bir çocuğu daha sevindirerek devletin şefkatini yine gösterdi.

Vali Tuncay Sonel, çarşıda karşılaştığı ve kendisinden bisiklet isteyen kız çocuğunun bu hayalini gerçekleşti. Vali Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Dün çarşıda karşılaşmıştık. Bugün gereği yapıldı” dedi.

Her fırsatta vatandaşların isteklerine çözüm bulan ve mutluluklarına ortak olan Vali Sonel’in bu tutumu ise vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

 

Bu arada Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantıları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Valilik toplantı salonunda toplam 258 vatandaşı çalışma arkadaşları ile birlikte dinleyerek, dertlerini çözmeye çalışan Vali Sonel, vatandaşların kendisine ilettiği ekonomik, iş, sağlık olmak üzere her türlü isteklerine çözüm bularak, hayır dualarını aldı ve gerekli gördüğü hususlarda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

“Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla yakinen ilgilenen çay ve simit ikramında bulunan, hal ve hatırlarını sorarak onlarla muhabbet eden Vali Tuncay Sonel, “Vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu isteklerinin karşılanması, sorun ve sıkıntılarının bir an önce çözüme kavuşturulması için gereken çabayı gösteriyoruz. Bu doğrultuda tüm talepler incelenmekte ve ekip arkadaşlarımız vatandaşlarımıza bilgilendirmede bulunmaktadır” diye konuştu.

Hayırsever iş insanı dostlarımızın destekleriyle 24 aydın düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine gıda kartları yardımında bulunduklarını da ifade eden Vali Sonel, vatandaşların memnun ayrılmasının önemli olduğunun altını çizdi.

Vali Sonel’in her zaman kendileriyle yakından ilgilendiğini belirten vatandaşlar, “Allah Devletimizden, Sayın Valimizden razı olsun. Ne zaman kendisiyle görüşme talebinde bulunsak bizleri kabul ediyor, sorunlarımızı dinliyor. Devletimizin şefkatini gösteren Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Vali Sonel, aileleriyle birlikte “Halk Günü” programına gelen çocuklara ise verdiği oyuncaktan bisiklete, tabletten spor malzemesi ve kitaba kadar çeşitli armağanlarla onları sevindirmeyi ihmal etmedi.

Anahtar Kelimeler : MUTLULUĞUN, TABLOSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız