HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Temmuz 2022 Perşembe Saat: 16:53

“15 TEMMUZ’DA MİLLET İRADESİ KAZANDI”

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, zalimlerin hainlerin darbecilerin ve fetöcülerin yenildiğini belirterek millet iradesinin kazandığını söyledi.
“15 TEMMUZ’DA MİLLET İRADESİ KAZANDI”

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, zalimlerin hainlerin darbecilerin ve fetöcülerin yenildiğini belirterek millet iradesinin kazandığını söyledi.

Tomakin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, 15 Temmuz 2016 ‘da Milletin iradesi, darbecilerin zulmüne karşı galip gelmiştir diyerek. Hz.Ali Efendimizin tarihe not düşen, bugün söylemiş gibi tazeliğini koruyan, “en tehlikeli düşman bize benzeyip bizden olmayandır “ sözünde buyurdukları gibi, FETÖ denilen hain örgüt, yıllarca bu aziz milletimizin dinini, inancını, mukaddesatını sömürdü, bizden göründü, eğitim adı altında evlatlarımızı devşirdiler dış güçlerin maşası yaptılar,   milletimizin bir kısmı onun güzellemelerine aldandı, ağlamasına aldandı, din kisvesine bürünmüş bu vampirler milletimizin kanını emdi, 40 yılda ektikleri tohumları kusma zamanı gelmişti. FETÖ’nün talimatı ile 15 Temmuz’da yarattıkları vampirlere doğrultun bakalım şimdi kendi milletinize silah deyince, hipnoz edilmiş rütbeli, rütbesiz asker görünümlü teröristler, milletin onlara emanet ettiği (namusu) silahı ile gözünü kırpmadan 251 vatan evladını şehit ettiler. ALLAH cc. bir daha göstermesin eğer başarsalardı kaç vatan evladı daha şehit edilecekti kim bilir. İşte bu yüzden 15 Temmuz hain darbe girişimi unutulmamalı, unutturulmamalı, gelecek nesillere aktarılmalı, din kisvesi altına bürünmüş ama İSLAM dininden zerre nasibini almamış, CIA güdümlü teröristbaşı Fettullah Gülen’in bu millete yaptıkları nesilden, nesile aktarılmalı dedi. 

Başkan Tomakin, yaptığı açıklamada “Biz Türk milleti olarak tarih boyunca kadim kodlarımıza yüklenen vatan ve ilay-i Kelimetullah aşkına, o, gece Liderin çıkın meydanlara emri ile milletçe destansı bir mücadele vererek, demokrasimizi, milli birliğimizi koruduk. Vatikanla işbirliği yapan FETÖ ‘ye, CIA ‘ya, AB ‘ye, bize demokrasi getireceklere öyle mesaj verdik ki, bir daha böyle bir kalkışma yapmamaları için onlara and içtirdik. Oysa onlar demokratik yollardan seçilmiş hükümeti düşürmek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı katletmek istediler. O gece kadim geleneğinden yüzbinlerce kahraman çıkarmış bir milletin, topyekûn kahramanlaştığı unutulmaz bir gece olarak tarih sayfasında yerini aldı. 15 Temmuz’da zalimler, hainler, darbeciler yenildi. Millet ve Milletin iradesi kazandı. 15 Temmuz’da “hak geldi batıl zail oldu” diyerek.  Biz ALLAH cc.’nın  "Eğer Allah Size Yardım Ederse Artık Sizi Yenip Mağlup Edecek Yoktur. Eğer Sizi Yardımsız Bırakıverirse, O'ndan Başka Size Yardım Edecek Kimdir? Müminler Yalnız Allah'a Güvensinler." Ayetine inandık iman ettik. Rabbimizin yardımı ile bizi yenemediler, mağlup edemediler, Ona güvendik inandık boyun eğdik” diye konuştu.

Başkan Tomakin, Mili iradenin vesayete, ALLAH (cc)’nın yardımıyla hainlere galebe çaldığı, insanlık tarihine altın harflerle yazılacak olan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarken, başta, bir gonca gül misali vatanı uğruna şehit olan 251 şehidimizi, canımızdan daha kutsal bildiğimiz, gözbebeğimiz aziz vatanımız için şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle yad ediyor, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler diliyor, bir daha 15 Temmuz’ların yaşanmaması için Rabbimden dua ve niyazda bulunuyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Anahtar Kelimeler : “15, TEMMUZ’DA, MİLLET, İRADESİ, KAZANDI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız