HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Temmuz 2022 Cuma Saat: 15:36

ORDU’DA NEFESLER TUTULDU! CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, FINDIK FİYATINI AÇIKLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ordu’da bir dizi açılış töreni gerçekleştirdikten sonra Cumhuriyet Meydanında yapacağı mitingde de fındık fiyatını açıklayacak. Türkiye’nin en çok fındık üreten kenti olan Ordu ziyaret
ORDU’DA NEFESLER TUTULDU!  CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, FINDIK FİYATINI AÇIKLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ordu’da bir dizi açılış töreni gerçekleştirdikten sonra Cumhuriyet Meydanında yapacağı mitingde de fındık fiyatını açıklayacak. Türkiye’nin en çok fındık üreten kenti olan Ordu ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz bölgesinin merakla beklediği fındık fiyatını Ordu’dan duyuracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü programında, Altınordu ilçesinde bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı konuşmada fındık fiyatını açıkladıktan sonra, 223 kurum ve kuruluş tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılış törenini gerçekleştirerek hizmete sunacak.

Ordu ziyareti ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta içi  'Şimdi bu hafta sonu mesela ben Ordu'ya gidiyorum. Ordu'da da orada şimdi herkesin beklentisi 'Acaba fındık fiyatları ne olacak'. Açıklayacağız tabii, işimiz o.

Zaten yani çayın olduğu yerde onu açıklıyoruz, buğdayın olduğu yerde buğdayı açıklıyoruz. Şimdi fındığın olduğu bölgeler Trabzon, Ordu, Samsun, Sakarya, Düzce, vesaire onların da artık şu anda mevsimi geldi.

Yani alavere dalaverecilere falan işi bırakmadan biz bu açıklamayı yapacağız. Bu açıklamayı yaparken ben Bay Kemal'in ağzına bakıp bir de ortağı hanımefendinin ağzına bakıp da biz rakam açıklayamayız, bizim sırtımızda küfe var.

Dolayısıyla bu küfenin gereği neyse biz bu açıklamayı yaparız; ama bu açıklamayı yaparken de bütün fındık müstahsilini asla enflasyona filan biz ezdirmeyiz' demişti.

Öte yandan olağanüstü güvenlik tedbirleri de dikkatlerden kaçmadı. Üç gündür havadan ve karadan alınan tedbirlerde de güvenlik görevlileri vatandaşların takdiri ile karşılandı. Miting alanında izdiham yaşanmaması için de emniyet güçleri ayrıca bir tedbir aldı. (Haber: Mehmet KESKİN)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız