HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 13:53

ŞAHİN: FİYATLAR ÜRETİCİYİ MEMNUN ETMEDİ

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın
ŞAHİN: FİYATLAR ÜRETİCİYİ MEMNUN ETMEDİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’da açıkladığı fındık fiyatının üreticiyi memnun etmediğini iddia etti.


Başkan Şahin, yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu ziyaretinde fındık bahçesi ziyaret etti. Ordu’da Murat Yeşilyurt’a ait fındık bahçesinde fındık ücretleri pazarlığı yapan Erdoğan'ın açıkladığı fiyatlar üreticiyi memnun etmedi” dedi.

 

Şahin, Erdoğan’la fındık fiyatı pazarlığı yapan kişilerin üretici olmadığını AK Parti Gülyalı ilçe yönetim kurulu üyesi ve eşi olduğunu iddia ederek ziyaretin planlı olduğunu ve Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’den açıklama beklediklerini söyledi.

FINDIK FİYATI PAZARLIĞI TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

 

CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, Fındık fiyatlarının pazarlığının yapıldığı bahçede bulunan Mustafa Yeşilyurt’un Fındık üreticisi olmadığını, Ak Parti üyesi olduğuna dikkat çekti.

 

Dolayısıyla yapılan fiyat pazarlığının Fındık üreticisi ile yapılmış gibi gösterilmeye çalışıldığını belirten Şahin, “Ordu’da fındık fiyatını açıklayan Erdoğan’ın sağında ve solunda oturan ve kendini fındık üreticisi gibi Türkiye’ye tanıtan ve pazarlık yapan bu kişilerin, fındıkla hiç alakası yoktur. AK Parti üyesi olduğu ve önceden planlanarak oraya oturtulmuşlardır. Cumhurbaşkanı Erdoğan Fındık fiyatlarının pazarlığını gerçek üretici ile yapmamıştır” diye konuştu.


TOMAKİN’E AÇIKLA ÇAĞRISI
Fındık üreticisi ile dalga geçildiğini belirten Atilla Şahin, Ak Parti İl başkanı Halit Tomakin’e seslenerek, “Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin bu oyunu tertip etmiştir. Sayın Tomakin acil olarak bu konuyu kamuoyuna doğru bir şekilde açıklamalıdır. Ak Parti Türkiye’yi Ordu’da oyuna getirmiştir. Fındık üreticisini kimsenin kandırmaya hakkı yoktur” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN:, FİYATLAR, ÜRETİCİYİ, MEMNUN, ETMEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız