HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ağustos 2022 Cuma Saat: 14:48

TEMİZLİKTE KARARLI ADIMLAR

Düzenli ve sistemli çöp toplama uygulamasıyla çevre hassasiyetine önem veren Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir genelinde uyguladığı programlarla temizlikte kararlı adımlar atıyor. Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müd
TEMİZLİKTE KARARLI ADIMLAR

Düzenli ve sistemli çöp toplama uygulamasıyla çevre hassasiyetine önem veren Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir genelinde uyguladığı programlarla temizlikte kararlı adımlar atıyor. Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yeraltı çöp konteynerlerini ve yer üstü çöp konteynerlerini her akşam düzenli olarak boşaltıyor ve köpüklü tazyikli suyla dezenfekte ediyor. Yapılan yıkama ve dezenfekte işlemi sayesinde herhangi bir kokuya sebebiyet vermemesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva Fatsa merkezde 182 tane yer altı konteyneri 160 tane de yer üstü konteyneri olduğunu belirterek, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yer altı ve yer üstü çöp konteynerlerini Çok Amaçlı Çöp Toplama Aracı ile düzenli olarak boşaltıyor ve her 15 günde bir ÇAÇA’nın otomatik sistemiyle köpüklü suyla yıkayarak dezenfekte ediyor. Koku riski olan konteynerlere ise ekiplerimiz manuel olarak acil müdahalede bulunuyor. Yaz aylarında artan nüfusumuza paralel olarak atık oluşumunda da ciddi artış söz konusudur. Bu anlamda vatandaşlarımızdan çöplerini yer altı ve yer üstü konteynerlerinin yanına değil konteyner içine atmalarını önemle rica ediyoruz. Her şey Fatsa için, temiz bir Fatsa için hepimiz el ele vererek güzel ilçemizi temiz tutalım.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : TEMİZLİKTE, KARARLI, ADIMLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız