HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ağustos 2022 Perşembe Saat: 12:52

“ HER DAİM VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.  
“ HER DAİM VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

 Her hafta Çarşamba günlerini kendisiyle görüşmek, dertlerini, sorunlarını ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarımıza ayıran Vali Tuncay Sonel, gerçekleştirmiş olduğu “Halk Günü”nde 147 vatandaşımızı dinledi.

 “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlarımızın öncelikle hal ve hatırlarını soran Vali Sonel, daha sonra bire bir görüştüğü vatandaşlarımızın kendisine ilettiği sorun, sıkıntı ve taleplere, toplantıda hazır bulunan kurum yöneticileriyle birlikte çözüm bulmak için çaba sarf etti.

 İş, sosyal yardım, sağlık gibi konular başta olmak üzere vatandaşlar tarafından iletilen tüm taleplere gereken hassasiyetin gösterildiğinin altını çizen Vali Sonel, “Her hafta düzenlemiş olduğumuz halk günü toplantılarımızla yöre insanımızla bir araya geliyoruz. Onların bize ilettikleri her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerin giderilmesi noktasında çalışma arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf ediyoruz. Büyük çoğunlukla da bu talepleri yerine getiriyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Alışveriş kartı, gıda kolisi, sağlık yardımı gibi her türlü desteği yapıyoruz. Amacımız, halk günü toplantılarına katılmak amacıyla Valiliğimize kadar gelen yöre insanlarımızı evlerine mutlu göndermek, devletimizin güler yüzünü, şefkatini onlara göstermektir” dedi.

 Vali Tuncay Sonel’in yakın ilgi ve desteği dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlarımız, “Sayın Valimize çok rahat ulaşabiliyor, sorun ve taleplerimizi iletebiliyoruz. Güler yüzüyle bizlere her zaman yakın ilgi gösteriyor. İsteklerimizi mümkün olduğunca yerine getiriyor. Allah Devletimizden, Sayın Valimizden razı olsun” diyerek, Vali Tuncay Sonel’e hayır dualarını eksik etmediler, teşekkürlerini sunarak, memnuniyetlerini ifade ettiler.    

 

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantılarında özellikle yaşlı, çocuklu ve uzak ilçelerimizden gelen vatandaşlarımıza öncelik vermeye özen gösterirken, aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli oyuncaklar vererek onları sevindiriyor.

 

Anahtar Kelimeler : , HER, DAİM, VATANDAŞIMIZIN, YANINDADIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız