HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ağustos 2022 Salı Saat: 13:25

HİZMET ATAĞI DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in göreve geldiği ilk günden itibaren yaşanabilir şehir hedefiyle başlattığı altyapı atağı şehrin dört bir yanında kesintisiz devam ediyor. Kent merkezinde Aziziye, Saray, Selimiye, Kumbaşı,
HİZMET ATAĞI DEVAM EDİYOR

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in göreve geldiği ilk günden itibaren yaşanabilir şehir hedefiyle başlattığı altyapı atağı şehrin dört bir yanında kesintisiz devam ediyor. Kent merkezinde Aziziye, Saray, Selimiye, Kumbaşı, Cumhuriyet ve Şarkiye mahallelerinde aralıksız süren altyapı çalışmalarının yanı sıra Altınordu Belediyesi ekipleri kent merkezinde ve kırsalda birçok noktada yoğun bir mesai harcıyor.

 

ALTINORDU HEM MERKEZDE HEM KIRSALDA 7/24 SAHADA

 

Bölgemizde devam eden Fındık hasat sezonu nedeniyle şehir merkezinde azalan trafik yoğunluğunu da değerlendiren Fen İşleri ekipleri kent merkezindeki çalışmalarına ağırlık verdi. Aziziye ve Saray mahallelerinde altyapı çalışmalarını tamamlayan Altınordu ekipleri, üstyapıda sokak yenileme çalışmalarında da önemli bir aşama kaydetti. 

Altınordu ekiplerinin Selimiye, Kumbaşı, Cumhuriyet ve Şarkiye mahallelerinde ise hummalı altyapı mesaisi devam ediyor. Öte yandan Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahalleleri güçlü bir ulaşım ağına kavuşturmak için başlattığı beton yol programı da etap etap tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 

BAŞKAN TÖREN, “MERKEZDEN KIRSALA UZANAN HİZMET ATAĞINDA HIZLI VE ETKİN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI ARA VERMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Belediyenin dört koldan sürdürdüğü çalışmaları değerlendiren Başkan Aşkın Tören, “Yaşanabilir sağlıklı şehirler ancak güçlü altyapı üzerine inşa edilebilir” dedi.

Bir şehirde altyapı yoksa orada sağlıklı ve yaşanabilir bir şehirden bahsedilemeyeceğini söyleyen Başkan Tören, “altyapı konusunda sistemli, planlı bir çalışma yürütüyoruz.  Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hazırladığımız acil eylem planı doğrultusunda şehrimizi sağlıklı ve güçlü bir altyapıya kavuşturabilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Altyapı hamleleriyle hem şehrimizin yıllara sâri kronik sorunlarını gidermeyi hem de iklim değişiklikleri nedeniyle sıklıkla görülen ve zaman zaman afet boyutuna ulaşan aşırı yağışların etkilerini en aza indirmeyi hedefliyoruz.  Her yönüyle yaşanabilir bir Altınordu parolasıyla merkezden kırsala uzanan hizmet atağında hızlı ve etkin bir şekilde çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz” diye konuştu.

Altınordu Belediyesinin çalışmaları ile ilgili görüşlerini paylaşan esnaflar ve vatandaşlar Altınordu Belediyesinin hizmet yatırım ve çalışmaları ile şehrin her yerinde olduğunu belirterek Başkan Aşkın Tören’e ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. 

 

Anahtar Kelimeler : HİZMET, ATAĞI, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız