HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 15:39

4 KM’LİK GÜZERGAH ASFALTA KAVUŞTU

  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde 19 ilçede devam eden asfalt çalışmaları kapsamında Kabadüz ilçesinde 3 mahalleyi birbirine bağlayan ve Çambaşı Yaylası’na giden en kısa yol olan güzer
4 KM’LİK GÜZERGAH ASFALTA KAVUŞTU

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde 19 ilçede devam eden asfalt çalışmaları kapsamında Kabadüz ilçesinde 3 mahalleyi birbirine bağlayan ve Çambaşı Yaylası’na giden en kısa yol olan güzergâh asfalt ile buluştu.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini tek tek gerçeğe dönüştürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 19 ilçede sürdürülen çalışmalarla vatandaşlara konforlu ulaşım imkânı sağlanıyor.

 

 

Bu kapsamda Kabadüz ilçesinde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri Harami, Dişkaya, Yeşilyurt Mahallelerine hizmet veren ve turizm destinasyonlarından Çambaşı Yaylası’na alternatif en kısa yol olan 4 kilometrelik güzergahta başlattığı asfalt çalışmalarını tamamladı. Böylelikle yol standarttı yüksek bir yapıya, mahalle sakinleri ise konfora kavuştu.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Asfalt ile birlikte yollarımızdaki konfor arttı. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : 4, KM’LİK, GÜZERGAH, ASFALTA, KAVUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız