HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ağustos 2022 Pazar Saat: 16:16

TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe ve Trabzonsporun rakipleri çekilen kura ile belli oldu. Buna göre B Grubuna düşen Fenerbahçenin rakipleri Dinamo Kiev, Rennes ve Larnaca; H Grubunda yer alan Trabzonsporun rakipleri ise, Kızıl Yıldız, Monaco ve Fer
TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri çekilen kura ile belli oldu. Buna göre B Grubu'na düşen Fenerbahçe'nin rakipleri Dinamo Kiev, Rennes ve Larnaca; H Grubu'nda yer alan Trabzonspor'un rakipleri ise, Kızıl Yıldız, Monaco ve Ferencváros oldu.

GRUP MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

UEFA Avrupa Ligi grup maçları 8 Eylül'de başlayıp 3 Kasım'da sona erecek. Avrupa Ligi'nin finali, 31 Mayıs 2023'te Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanacak.

TURNUVA'NIN FORMATI

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi'nin formatı şu şekilde olacak; Avrupa Ligi'nde 32 takım, dörderli 8 grupta mücadele edecek. Torbaların, kulüplerin UEFA'daki sıralamasına göre belirleneceği kura çekiminde, aynı ülkenin takımları birbiriyle aynı grupta bulunamayacak. Grup birincileri doğrudan son 16 turuna yükselecek. Avrupa Ligi grup ikincileriyle UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarını üçüncü sırada bitiren takımlar, son 16 turuna kalabilmek için play-off turunda karşılaşacak.

SİVAŞ VE BAŞAKŞEHİR’İN RAKİPLERİDE BELLİ OLDU

Öte yandan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2022-2023 sezonu grup kuraları çekimi, İstanbul'un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Çekilen kurada, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir'in rakipleri belli oldu.

Kura çekiminin ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcilerimizin yer aldığı gruplar şöyle şekillendi:

A Grubu: Medipol Başakşehir (Türkiye), Fiorentina (İtalya), Hearts (İskoçya) ve Riga (Letonya)

G Grubu:Slavia Prag (Çekya), CFR Cluj (Romanya), Demir Grup Sivasspor (Türkiye) ve Ballkani (Kosova)

TURNUVA FONMATI

Grup birincileri, adlarını doğrudan son 16 turuna yazdıracak. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlar ise UEFA Avrupa Ligi'nin grup üçüncüleriyle UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off'larında yer alarak son 16 turuna kalma mücadelesi verecek.

Grup maçları, 8 Eylül'de başlayıp 3 Kasım'da sona erecek. Geçen sezon ilk kez düzenlenen ve İtalya temsilcisi Roma'nın kazandığı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin final maçı ise 7 Haziran 2023'te Çekya'nın başkenti Prag'da bulunan Eden Arena'da yapılacak.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız