HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ağustos 2022 Çarşamba Saat: 14:26

“GECEMİZİ GÜNDÜZE KATARAK ÇALIŞIYORUZ”

Göreve geldiği ilk günden bu yana “yaşanabilir şehir” hedefiyle hayata geçirdiği yatırımlarla altyapı ve yol sorunlarını şehrin kaderi olmaktan çıkaran Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 72 mahalleyi kapsayan beton yol pr
“GECEMİZİ GÜNDÜZE KATARAK ÇALIŞIYORUZ”

Göreve geldiği ilk günden bu yana “yaşanabilir şehir” hedefiyle hayata geçirdiği yatırımlarla altyapı ve yol sorunlarını şehrin kaderi olmaktan çıkaran Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 72 mahalleyi kapsayan beton yol programıyla da kırsal mahalleler konforlu yollara kavuşmaya devam ediyor.

 

 Başkan Aşkın Tören öncülüğünde bütün şehir eşit hizmet ilkesi ile hem merkezde hem kırsalda hizmetlerini köşe bucak şehrin her yerine ulaştıran Altınordu Belediyesi, kentin altyapı ve yol sorunlarını büyük ölçüde geride bıraktı.

Altınordu Belediyesinin kesintisiz bir çalışma ile sürdürdüğü beton yol çalışmalarının dedeli etabı da tamamlandı. Dedeli Enginyurt sokakta yıllardır çekilen ulaşım güçlüğü yapılan çalışma sonunda beton yol ile konforlu ve güvenli bir yapıya kavuştu.  

 Altınordu Belediyesinin altyapı ve ulaşım alanında kesintisiz sürdürdüğü çalışmaları değerlendiren Başkan Aşkın Tören, “Şehrimize ve hemşehrilerimizi hizmet için çıktığımız bu yolda bilgimizi görgümüzü, enerjimizi gönlümüzü ümitlerimizi ve heyecanlarımızı hizmete dönüştürüp köşe bucak şehrimizin her yerine yaymaya çalışıyoruz. Arzu ediyoruz ki, şehrimiz gelişsin, güzelleşsin, büyüsün, kalkınsın ve her yönüyle yaşanabilir pırıltılı bir kent olsun. Bunun için de gecemizi gündüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Bir şehir için sağlıklı altyapı ve güçlü bir ulaşım ağı olmazsa olmazlardandır. Kırsal mahallelerimizde devam eden beton yol çalışmalarımız diğer alanlarda olduğu gibi ulaşım alanında da şehrimizin standardını yükseltecek konforunu artıracak çalışmalarımızdan sadece bir tanesi. Tamamlanan beton yol mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Tamamlanan beton yol çalışmasını mahallenin uzun yıllardır beklediği bir hizmet olduğunu ifade eden Dedeli Mahallesi Muhtarı Gürsel Akyürek ve mahalle sakinleri “mahallemizde çok güzel bir çalışma yapıldı. Yıllardır beklediğimiz hizmete kavuştuk. Aşkın Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Başkanımızdan Allah razı olsun” sözleriyle Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler. 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız