HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Eylül 2022 Cuma Saat: 12:02

HÜSEYİN BAYRAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ani vefatı ile herkesi üzen Altınordu Belediyesi Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Hüseyin Bayrak son yolculuğuna uğurlandı.
HÜSEYİN BAYRAK  SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Ani vefatı ile herkesi üzen Altınordu Belediyesi Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Hüseyin Bayrak son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden Meclis Üyesi Hüseyin Bayrak için ilk olarak Altınordu Belediyesi önünde resmî tören düzenlendi.

BAŞKAN TÖREN “ŞEHRİMİZ İYİ YETİŞMİŞ BİR EVLADINI BİZLER İSE KIYMETLİ BİR KARDEŞİMİZİ, DEĞERLİ BİR ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZI, DOSTUMUZU KAYBETTİK”

Cenaze töreninde bir taziye konuşması yapan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Vefatı ile hepimizi derinden üzen belediye meclis üyemiz, kardeşimiz merhum Hüseyin Bayrak’ı ebediyete uğurlamak üzere sevenleri olarak bir aradayız. Şehrimiz iyi yetişmiş bir evladını bizler ise kıymetli bir kardeşimizi değerli bir çalışma arkadaşımızı, dostumuzu kaybettik başımız sağ olsun, Allah sabırlar versin” şeklinde konuştu. 

Meclis Üyesi Hüseyin Bayrak’ın genç yaşta vefatının üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Tören, “Her ölüm erkendir ancak bu söz dün bir kalp krizi sonucu 47 yaşında aramızdan ayrılan Hüseyin Bayrak için daha bir geçerli oldu. O çalışma arkadaşımızdı meclisimizin saygın bir üyesiydi. İnşaat mühendisi olarak başarılı bir iş hayatı vardı. Sözün bittiği bu noktada evladı, saygıdeğer eşi hanımefendi, kıymetli annemiz, muhterem amcamızın ve kardeşlerin acısını yüreğimin derinlerinde hissettiğimi ifade etmek isterim, Rabbim onlara sabırlar versin” diye konuştu.

Konuşma esnasında duygu dolu anlar yaşayan Başkan Tören, merhum Hüseyin Bayrak’a şu sözlerle veda etti: “Belediye meclisimizde 3 yılı aşkın şehrimiz ve hemşerilerimiz için birlikte mesai verdik. Biz kendisinden razıyız Allah’ta kendilerinden razı olsun. Onu iyilikleriyle güzellikleriyle hatırlarken hayırla yad edeceğiz. Hüseyin Bayrak kardeşim beyefendiliği ile doğru sözlülüğü ile temayüz etmiş bir mesai arkadaşımızdı. Ona katkıları için Altınordu Belediyesi ve halkımız adına müteşekkiriz.

Bir kez daha Hüseyin Bayrak kardeşime yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Başta evladı çok kıymetli eşi, ailesi ve sevenleri, Cumhuriyet Halk Partisinin çok değerli ailesi olmak üzere geride kalanlara sabırlar diliyorum, mekânı cennet olsun.”

 

MİLLETVEKİLİ SEYİT TORUN “HÜSEYİN KARDEŞİMİZ SEVGİ DOLU BİR İNSANDI HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ. O BİZİM HEP KALBİMİZDE OLACAK”

 

Cenaze töreninde konuşan Ordu Milletvekili Cumhuriyet halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da Hüseyin Bayrak’ın sevgi dolu bir insan olduğunu vurguladı. Acımız büyük diyen Torun “Hüseyin gerçekten sevgi dolu bir kardeşimizdi, arkadaşımızdı. Her şeye olumlu bakardı. Olay ne kadar zor olursa olsun hep bir çözümün olduğunu ifade ederdi. Gerçekten yüreği sevgi doluydu. Mesleğinde başarılı, çok zeki idi ve çalışmayı da çok severdi. Maalesef çok erken aramızdan ayrıldı. Onu biz hep güzellikleriyle iyilikleriyle anacağız. Onu hep o sevecenliği ile tanıyacağız. Allah mekanını cennet etsin. Ruhu şad olsun ve hiçbir zaman unutmayacağız. O bizim hep kalbimizde olacak” şeklinde konuştu.

Resmî törene merhum Bayrak’ın ailesi, yakınları, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin temsilcileri ve Belediye çalışanları katıldı. Belediye önündeki resmî törenin ardından Ulu Camide kılınan cenaze namazı sonrası Hüseyin Bayrak’ın naaşı Gölköy İlçesi Cihadiye mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Başkan Aşkın Tören, belediye meydanındaki törenin ardından hem Ulu camide düzenlenen merasime hem de Gölköy ilçesindeki cenaze merasimine iştirak ederek çalışma arkadaşı Hüseyin Bayrak’ı son yolculuğuna uğurladı. 

 

Anahtar Kelimeler : HÜSEYİN, BAYRAK, SON, YOLCULUĞUNA, UĞURLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız