HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Eylül 2022 Pazar Saat: 12:57

BAŞKAN TÖREN, O SÖZÜNÜ DE YERİNE GETİRDİ

Göreve geldiği ilk günden bu yana şehirde modern değişim dönüşüm yaşatan klasik belediyecilik hizmet ve yatırımlarını büyük bir kararlılıkla sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ülke çapında ses getiren örnek ve
BAŞKAN TÖREN, O SÖZÜNÜ DE YERİNE GETİRDİ



Göreve geldiği ilk günden bu yana şehirde modern değişim dönüşüm yaşatan klasik belediyecilik hizmet ve yatırımlarını büyük bir kararlılıkla sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ülke çapında ses getiren örnek ve öncü sosyal belediyecilik uygulamalarıyla da ilklere imza atmaya devam ediyor.

Ötekisiz bir şehir anlayışıyla hemşehrilerine "kaderiniz kaderimizdir. Bu şehirde tek bir insanımıza dahi sırtımızı dönmeyeceğiz" taahhüdünde bulunan Başkan Aşkın Tören, hem şehre hem gönüllere dokunduğu hizmet yolculuğunu verdiği her sözü bir bir yerine getirerek sürdürüyor.

Başkan Tören, Balıkçılara verdiği destek sözünü de yerine getirdi.

BALIKÇILARA VERİLEN 5000 LİTRE MAZOT DESTEĞİ AV SEZONU ÖNCESİ CAN SUYU OLDU

"Paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu" mottosu doğrultusunda hayata geçirdiği sosyal yönlü çalışmalarıyla tarih yazan Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, şehir dayanışmasını her kesime, her haneye ulaştırarak her geçen gün daha da güçlendirip büyütüyor. 

Pandemi döneminde öğrenciden amatör spor kulüplerine, çay ocaklarından berberlere, iş yeri kapanan esnaflardan ihtiyaç sahiplerine, üretici köylü kadınlara, kantincilere, şoför esnafına varıncaya kadar tüm sosyal kesimleri kapsayan tamamlayıcı sosyal destek paketiyle her haneye her yüreğe dokunan Başkan Tören sosyal desteklerin hem çeşitliliğini artırıyor hem de kapsamını genişletiyor.

Altınordu Belediyesinin 2022 yılı için devreye aldığı 40 Milyon Lira tutarlı tamamlayıcı sosyal destek paketi kapsamında Balıkçılara teslimi tamamlanan mazot desteği av sezonu öncesinde can suyu oldu. Küçük ölçekli altmış yedi kıyı Balıkçısına 5000 Litre mazot desteği verildi. Altınordu Belediyesinin desteği ile balık sezonuna vira bismillah diyen Balıkçılar ilk defa bir Belediye Başkanından böyle bir destek ve sahiplenme gördüklerini ifade ederek Başkan Aşkın Tören'e teşekkürlerini ilettiler.


BAŞKAN AŞKIN TÖREN "DAYANIŞMA SEFERBERLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR"

Tamamlayıcı sosyal destek paketlerinin ve ortaya koydukları dayanışma seferberliğinin ilham kaynağının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu dile getiren Başkan Aşkın Tören " pandemi kaynaklı ekonomik ve sosyal riskleri en aza indirgemek amacıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlayan biz bize yeteriz kampanyasına yerelden destek olmak, insanımızın ekonomik direncini artırmak ve hemşehrilerimiz ile dayanışma halinde olmak amacıyla başlattığımız sosyal desteklerimizi artırarak sürdürüyoruz.

Bu sene devreye aldığımız 40 Milyon Lira tutarlı tamamlayıcı sosyal destek paketimizin ilk etabını ekmeğini rızkını denizden çıkaran küçük ölçekli kıyı Balıkçılarımıza mazot desteği ile tamamladık. Bir deniz şehri ve aynı zamanda balıkçı kenti olarak hayatlarını denizden kazanan, ailelerinin geçimlerini balıkçılık ile temin eden bu işi meslek edinmiş emekçilerimize av sezonu öncesinde verdiğimiz mazot desteği ile başladığımız sosyal destek paketimizi etap etap tüm kesimlere ulaştıracağız. Balıkçılarımıza kazasız belasız bereketli bir sezon diliyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TÖREN, O, SÖZÜNÜ, DE, YERİNE, GETİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız