HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 13:59

HİZMET ATAĞI KESİNTİSİZ SÜRÜYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in göreve gelir gelmez altyapı ve ulaşım alanında başlattığı hizmet atağı kesintisiz devam ediyor. Kent merkezinde her aşırı ve ani yağışta vatandaşlar için çileye dönüşen altyapı soru
HİZMET ATAĞI KESİNTİSİZ SÜRÜYOR


 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in göreve gelir gelmez altyapı ve ulaşım alanında başlattığı hizmet atağı kesintisiz devam ediyor.

Kent merkezinde her aşırı ve ani yağışta vatandaşlar için çileye dönüşen altyapı sorunlarına bir bir neşter vuran Altınordu Belediyesi, kırsal mahalleleri de standardı yüksek, konforlu ve güvenli beton yollar ile nitelikli bir ulaşım ağına kavuşturuyor.

 

KAYADİBİ MAHALLESİ'NİN BETON YOL SEVİNCİ

 

Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 72 mahalle için başlattığı beton yol seferberliği kırsal mahallelerde vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanıyor. Özellikle kırsal mahallelerin uzun yıllardır ulaşım sorunu yaşanan, kimi yerlerde Ambulansın dahi giremediği güzergahlara dökülen beton yollar ulaşımı sorun olmaktan çıkarıyor. Bu güzergahlardan biri de Kayadibi Mahallesi Şamlıoğlu Sokak idi. Altınordu Belediyesi ekipleri kısa sürede beton yol çalışmasını tamamlayarak ulaşımı konforlu bir yapıya kavuşturdu.

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN "PLANLI PROGRAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ"

 

Hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına gayret ettiklerini belirten Başkan Aşkın Tören, "Şehrimizin hem altyapı hem de ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak adına gayret gösteriyoruz. Planlı programlı bir çalışma yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmaların ve hizmetlerin kalıcı olmasına özen gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin istek ve taleplerini dikkatlice dinliyor, ihtiyaçları yerinde tespit ediyor ve buna dair hamleler yapıyoruz. Tek gayemiz şehrimizin daha yaşanabilir bir şehir olması ve hemşehrilerimizin her alanda yaşam standartlarının yükseltilmesi. Bunun için de gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

 

 

MUHTAR İNANÇ ÖZTÜRK "İYİ Kİ AŞKIN BAŞKANIMIZ VAR"

 

Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını değerlendiren Kayadibi Muhtarı İnanç Öztürk, "iyi ki Altınordu var diyoruz. İyi ki Aşkın başkanımız var beton yol için Aşkın başkanıma çok teşekkür ediyorum çok güzel bir işçilik çok güzel bir beton yol ve insanlara çok güzel bir hizmet oldu. Hizmetlerinden dolayı Aşkın başkanıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun Allah başımızdan eksik etmesin" sözleriyle Başkan Tören’e teşekkürlerini iletti.

 

Mahalle sakinleri de "40 seneden beri biz bu hizmeti bekliyorduk. Allah razı olsun başkanımız Aşkın Tören’den yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dediler.

 

Anahtar Kelimeler : HİZMET, ATAĞI, KESİNTİSİZ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız