HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2022 Perşembe Saat: 14:06

ALKIŞLAR VALİ SONEL’E

Ordu’ya atanmasının ardından her derde deva olan ve Ordu halkının takdirini toplayan Vali Tuncay Sonel’den bir örnek uygulama daha.
ALKIŞLAR VALİ SONEL’E

Ordu’ya atanmasının ardından her derde deva olan ve Ordu halkının takdirini toplayan Vali Tuncay Sonel’den bir örnek uygulama daha.

Eğitim camiasına yeni katılan öğretmenlerden ilk günlerde kalacak yer bulamayan öğretmenler, ev buluncaya kadar Vali Tuncay Sonel’in direktifleri ile Ordu Valiliğinin anlaştığı otellerde misafir ediliyor.

2022-2023 eğitim-öğretim yılında ilk atamayla 28 öğretmen, yer değişikliği ile 356 öğretmen, eğitim camiasına katıldı.

Eğitim camiasına yeni katılan öğretmenlerden ilk günlerde kalacak yer bulamayan öğretmenler, ev buluncaya kadar Ordu Valiliğinin anlaştığı otellerde misafir ediliyor.

İdari işlemlerini tamamlayan öğretmenler, Ordu’ya gelerek, atandıkları okullarda görevlerine başladı. Bu öğretmenlerden birisi de Altınordu ilçemizdeki Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’na atanan ve Sivas’tan gelen Okul Öncesi Öğretmeni Tuğba Yıldırım.

“SAYIN VALİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ordu’ya atanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Öğretmen Tuğba Yıldırım, “Sayın Valimiz atandığımız ilk günden itibaren bizlerle çok yakından ilgilendiler. Bize her konuda yardımcı ve destek oldular. Bundan dolayı çok mutlu olduk. Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum” diyerek, duygularını dile getirdi.

“ÇOK GÜZEL KARŞILANDIK”

Ordu’ya birlikte geldiği ailesiyle Vali Tuncay Sonel’i ziyaret eden Öğretmen Tuğba Yıldırım, kendisine ve ailesine gösterilen ilgi, yardım ve destekten dolayı Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Ordu’ya adım attığımız andan itibaren de çok güzel bir karşılama yapıldı. Yapılan bu güzel karşılamadan dolayı çok duygulandık. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

“HİÇ ÇEKİNMEDEN BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ”

Vali Sonel de, Öğretmen Tuğba Yıldırım ve ailesine, “Ordu’ya hoş geldiniz. Öğretmenimiz Ordu Ailesine katıldı. Artık o bizim evladımız, öğretmenimiz. Yolu, bahtı açık olsun. Bir sıkıntın olduğunda hiç çekinmeden bizlere ulaşabilirsiniz” diyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali Tuncay Sonel, geçtiğimiz yıl Ordu Üniversitesini kazanan ancak kalıcı konaklama sorunu yaşayan 468 üniversite öğrencisini, yedekte olup yurt çıkıncaya ya da ev buluncaya kadar otellerde haftalarca misafir etmiş ve bu manada Ordu genelinde üniversite için gelen gençler mağduriyet yaşamamışlardı.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL’DEN, ÖRNEK, UYGULAMA, DAHA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız