HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Eylül 2022 Cuma Saat: 09:32

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÇIKTIĞINIZ KAPIYI HIZLI ÇEKMEYİNİZ Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan yetkili, etkili ve ilgililer; Merdivenleri tırmanırken etrafa selam vermeyi unutmayınız,  bir gün inerken lazım olabilir. Hiçbir zaman da çıktığınız
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ÇIKTIĞINIZ KAPIYI HIZLI ÇEKMEYİNİZ

Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan yetkili, etkili ve ilgililer; Merdivenleri tırmanırken etrafa selam vermeyi unutmayınız,  bir gün inerken lazım olabilir. Hiçbir zaman da çıktığınız kapıyı hızlı çarpmayınız. Gün gelir geri dönmek isteyebilirsiniz.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Unutulmasın ki Ferrero olmadan fındık olmaz gibi bir hava oluşturuyorlar biz de şunu ifade ediyoruz ki fındık olmazsa Ferrero da olmaz.

Herkesin hakkını, hukukunu koruyan bir hukuk sistemi var. Tabi bu arada karşımızda alım gücü çok yüksek olan bir dünya devi ve bunun yerli firmaları var. Gördüğümüz kadarıyla piyasada bir korku hakim. Toprak Mahsulleri Ofisimiz zaten gereken çalışmaları yapıyor. Bütün birimleriyle alımları yapıyor. Ama öyle bir güçlü yapı fiyat oluştu ki onun da üzerinde çok büyük bir yük olmasını istemiyoruz. Serbest piyasa olsun herkes kendi hakkını, hukukunu orada serbestçe kimsenin müdahalesi olmadan savunsun istiyoruz. Ama bunun müdahale edildiğini gördüğümüz için de biz de bununla ilgili görevimizi yapmak üzere çıktık. Unutulmasın ki Ferrero olmadan fındık olmaz gibi bir hava oluşturuyorlar biz de şunu ifade ediyoruz ki fındık olmazsa Ferrero da olmaz. Dolayısıyla çalışmalarımızı belli bir ciddiyetle yapacağız. Herkesin hakkını, hukukunu da yabancı firmaların da yerli firmaların da hakkını hukukunu koruyan bir hukuk sistemi var bunun tesis edilmesi için de biz de görevimizi böylece yapmış oluyoruz. Hayırlı olsun.”

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Bakar körlerle ne nereye kadar?

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

KARADENİZ ŞARKÜTERİ VE KASAP

Suat LAYIK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

PABUÇ AYAKKABI

Sahipliğini yılların tecrübesi hoş sohbet isim  Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç ayakkabı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi N0: 38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç ayakkabıya, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç ayakkabı sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

                    MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi Mahmut Özel ve Ayşen Özel ikilisinin  önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren ModiTurizm  ve Seyahat acentesine 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda gülen yüzlü hizmetinde adresi de olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlı günler diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yılların tecrübesi Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

          YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini 30 yıllık  tecrübe (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla  hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Garibanın bile alın terini dahi çalan, çırpan ve millete küfür edecek kadar alçalan  bizim şerefsizler. Sanmayın ki alınan ah, ahirete kalır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Bazen susmak en güzel cevaptır. Bilinsin ki eğer bir insan kısa cümleler kuruyorsa, yürekte iz bırakan yaraları vardır.

 

 

HARBİDEN

Sıradanlaşmak insanın kendine verdiği en büyük cezadır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da denizde boğulmalara karşı önlem almak amacıyla kurulan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi’nin (OSKEM), 18 Eylül’de sezonu kapatacağını, 17 plajda 75 personelle Ordu sahillerinin güvenliğini sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesiİtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi’nin (OSKEM), 18 Haziran’dan bu yana il genelinde 124 boğulma tehlikesi yaşayan vatandaşa müdahale ederek yaşama tutunmalarını sağladığını,

************************

x-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Sosyal Konut Projesi kapsamında Ordu’da 9 ilçede 2 bin 050  konut yapılacağını, İlçeler ve yapılacak konut sayılarının ise  Altınordu bin 111, Ünye 300, Fatsa 200, Akkuş 59, Gölköy 100, Gürgentepe 47, Mesudiye 100, Çamaş 80 ve Çaybaşı’nın 53 olduğunu,

************************

x-Ordu Üniversitesi’nin 2022-2023 Türkiye Sıralamasına göre 183 üniversite arasında geçen yıl 83’üncü sırada olan yerini bu yıl 11 basamak yükselterek 72’nci sıraya taşımayı başardığını,

************************                                                                                                                                      

x-Sosyal konut projesine başvuruların  başladığını, başvuruların ekim ayı sonuna kadar devam edeceğini, çevrim içi başvuruda yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçebilmek için e-Devlet üzerinden başvuruların TC kimlik numarasının son hanesine göre kademeli olarak alınacağını,  daire fiyatlarının 2+1 dairelerin fiyatının 608 bin TL olarak açıklandığını,  toplam 850 bin TL fiyata sahip 3+1 dairelerin ödemesi ise 3 bin 187 TL'den başlayan taksitler şeklinde olacağını,  daireler için 240 ay vade uygulanacağını,

Sosyal Konut Projesine başvurma şartlarının ise;

-T.C. vatandaşı olması,

-Proje il sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet etmesi veya proje il nüfusuna kayıtlı olması,

-Başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları içinde tapuda kayıtlı konutlarının bulunmaması; TOKİ'den daha önce ev sahibi olmama,

-İstanbul için aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 18.000 TL, yurt genelinde 16.000 TL olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç),

-Bir hane halkı adına, tek başvuru yapılması,

Başvuruları yapacak vatandaşların; 18 yaşını tamamlamaları gerekmektedir,

-Genç kategorisine 14/09/1992 tarihinden sonra doğan vatandaşlarımız müracaat edebilecektir.

-Çevrim içi başvuruda yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçebilmek için e-devlet üzerinden başvurular kademeli olarak alınacak.

-19 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren ise herhangi bir sınırlama olmaksızın tüm vatandaşların başvurularını Ziraat ve Halk Bankası yetkili şubeleri ve e-Devlet aracılığı ile başvurularını iletebileceklerini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız