HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Eylül 2022 Pazar Saat: 14:03

TEKKİRAZ MEYDANI PROJESİNDE SONA DOĞRU

  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Tekkiraz Meydanı yenileme çalışmalarında sona gelindiğini açıklayarak “Ekim ayı içerisinde projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tav
TEKKİRAZ MEYDANI PROJESİNDE SONA DOĞRU


 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Tekkiraz Meydanı yenileme çalışmalarında sona gelindiğini açıklayarak “Ekim ayı içerisinde projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla başlayan Tekkiraz Mahallesi’nde meydan yenileme çalışmalarında alt yapı çalışmaları tamamlanırken üst yapı çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Turan, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, ilçe yönetim kurulu üyeleri Tekkiraz Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“Tekkiraz’a Yakışır Meydan Projesi Olacak”

Baştan sonra yenilenecek olan meydanda alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Tavlı, “Ünye’mize değer katacak projeler üretmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz Temmuz ayında çalışmalarına başladığımız Tekkiraz Mahallemizdeki meydan projemizi hızla tamamlama gayreti içinde olduk. Tekkiraz eski Belediye hizmet binasının önünde yer alan ve zamanla tahrip olan meydanda alt yapı çalışmalarımız tamamlanarak üst yapı çalışmalarına başlandı. Baştan aşağı yenileyeceğimiz meydanı tamamladığımızda bu alana çevresel anlamda bir güzellikte katmış olacağız. Tekkiraz Mahallemize yakışır bir meydanı inşallah kısa sürede tamamlayacağız. Çalışmalarımız herhangi bir aksama olmadan sürüyor. Bir aksilik olmazsa Ekim ayı içinde meydanımızı tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Meydan yenileme çalışmalarında vatandaşlarımıza gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum. Şimdiden yeni meydanımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Tavlı, Tekkiraz ziyareti kapsamında mahallede yapılan çalışmaları ziyaret ederken, planlanan alanlarda da incelemelerde bulundu.

Anahtar Kelimeler : TEKKİRAZ, MEYDANI, PROJESİNDE, SONA, DOĞRU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız