HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ekim 2022 Pazar Saat: 15:32

ŞANLITÜRK: 2023 BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, Türk halkının milli meselelerde birlikte
ŞANLITÜRK: 2023 BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, Türk halkının milli meselelerde birlikte olması gerektiğini söyledi.

“BÜTÜN MİLLİ MESELELERDE BİRLİKTE OLMALIYIZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ABD ziyaretinde 8 saat ortadan kaybolmasına dikkat çeken Başkan Şanlıtürk; “CHP gittikçe HDP’leşiyor. İşte görüyorsunuz 15 Temmuz darbe girişimini kimlerin yaptığı ortadadır. O yüzden biz bütün milli meselelerde birlikte olmalıyız. Türkiye’nin mavi vatandan çekilmesini istiyorlar. Irak’tan, Suriye’den elimizi çekmemizi istiyorlar. Ama biz sabırla bütün bunların üstesinden geleceğiz. Yunanistan’ın tahrikleri bitmiyor.

Ancak güçlü ordumuzla Yunanistan’ı da oyuncak gibi kullanan başta ABD olmak üzere diğer ülkelere de asla boyun eğmeyeceğiz. Türkiye artık bölgesinde ve dünya genelinde her hali ile güçlü bir ülke konumuna gelmiştir. Bugün baktığımızda savunmamızda ciddi manada gelişmeler var. Ekonomimiz de gelişmeler var. İhracatımızda gelişmeler var.

Kimsenin tereddüttü olmasın. Türkiye iyi yolda. İnşallah 2023 yılının Mart ayında da Karadeniz’in doğalgazı evlerimizde yanıyor olacak. Onun için 2023 yılında yapılacak olan seçimler bizim için çok önemlidir” dedi.

“TÜRKİYE ENERJİ ÜSSÜ OLACAK”

Türkiye’nin enerji üssü haline geleceğine de dikkat çeken Başkan Şanlıtürk; “Putin’in açıklamalarını hatırlarsanız Türkiye’yi enerji üssüne getireceklerini söylemişti. Bu gelişme ile Avrupa ülkeleri de doğalgazlarını Türkiye üzerinden almak zorunda kalacaklardır. Bu da bizim için önemli bir gelişmedir. Ama bizim muhalefet ne diyor? Diyorlar ki, Putin haddini aştı diyorlar. Yani bundan memnuniyet duyacaklarına çıkmışlar böyle konuşuyorlar.

“BÜTÜN BİRİMLERİMİZLE SAHADAYIZ”

Biz bunlara takılmayacağız. MHP olarak bütün birimlerimizle sahadayız. Cumhur İttifakı paydaşlarımızla sahadayız. Biz her gün sahada Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini, yeni Anayasa sistemini, terörle mücadeleyi, güvenlik güçlerimizin gerçekten nasıl kahramanca mücadele ettiğini anlatmaya devam edeceğiz.

“BUNDAN MUTLULUK DUYULMAZ MI?”

Milli İstihbarat Teşkilatımızın içeride ve dışarıda PKK’ya karşı vermiş olduğu mücadeleyi biliyorsunuz PKK’nın sözde ileri düzeyde ki üst yöneticilerini artık dışarıdan paket yapıp Türkiye’ye getirerek yargının önüne koyuyorlar.

Bundan mutluluk duyulmaz mı? 200 km sınırlarımızın dışında operasyon yapma kabiliyeti olan silahlı kuvvetlerimiz var. Dünya basını diyor ki, Türkiye bu çalışmaları hangi ara yaptı. Ama bizim içeridekilerde bundan rahatsız oluyorlar.

Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yok efendim CHP gitmiş ABD’de 8 saat ne yapmış? Ne yaparsa yapsın, bu millet onlara asla iktidar yüzü göstermez. Biz bu minvalde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Adayımız belli, kararımız net” diye konuştu.   

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, 2023, BİZİM, İÇİN, ÇOK, ÖNEMLİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız