HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ekim 2022 Çarşamba Saat: 13:39

ALTINORDU, DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in altyapı ve ulaşım alanındaki hamleleri meyvelerini verdi. Ulaşım alanında kırsal mahallelerin kaderini değiştiren çalışmalardan biri olan beton yol programının Günören etabı da tamamland
ALTINORDU, DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR


Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in altyapı ve ulaşım alanındaki hamleleri meyvelerini verdi. Ulaşım alanında kırsal mahallelerin kaderini değiştiren çalışmalardan biri olan beton yol programının Günören etabı da tamamlandı.

Başkanı Aşkın Tören’in öncülüğündeki Altınordu Belediyesi hem merkezde hem kırsalda yılların akut sorunlarını bir bir çözüme kavuştururken, belirlenen program çerçevesinde vatandaşları ulaşımda konfor ile buluşturmaya da devam ediyor.

GÜNÖREN MAHALLESİNDE BETON YOL SEVİNCİ

Altınordu Belediyesi ekipleri, yıllardır ulaşım güçlüğü yaşanan yolları güvenli, standardı yüksek ve konforlu bir yapıya kavuşturuyor. Başkan Aşkın Tören’in 72 mahalle için başlattığı beton yol programında bu defa Günören mahallesinde yüzler güldü. Günören Mahallesi Tepecik Boğmalık sokaklar bağlantı yolu ile Horozgüney sokak çatalağız bağlantı yolları yapılan çalışma sonunda beton konforuna kavuştu. Tamamlanan beton yol mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “GELİŞEN, GÜZELLEŞEN, BÜYÜYEN, KALKINAN VE HER YÖNÜYLE YAŞANABİLİR PIRILTILI BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Merkezde ve kırsalda çalışmaların kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Aşkın Tören, “Kırsal mahallelerimizi nitelikli ve güçlü bir ulaşım ağına kavuşturmak üzere sürdürdüğümüz beton yol programımızın Günören mahallesi etabını da tamamladık. Hem merkezde hem kırsalda bütün şehir eşit hizmet anlayışımızdan taviz vermeden mahallelerimizin eksiklerini bir bir tamamlıyor, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya gayret ediyoruz. Hizmet ve eser belediyeciliği anlayışı ile aslında hem yolları hem de gönülleri yapıyoruz. Bilgimizi görgümüzü, enerjimizi gönlümüzü ümitlerimizi ve heyecanlarımızı hizmete dönüştürüp köşe bucak şehrimizin her yerine yaymaya devam ediyoruz” diye konuştu.

MUHTAR HAKİ UR VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Beton konforuna kavuşan güzergahlarda yıllardır ulaşım çilesi çektiklerini belirten Günören Muhtarı Haki Ur ve mahalle sakinleri yapılan hizmetten çok memnun olduklarını belirterek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. 

 

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, DÖRT, KOLDAN, ÇALIŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız