HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Kasım 2022 Salı Saat: 11:52

"ALTINORDU'NUN HER SOKAĞINI MODERNLEŞTİRECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in ulaşımda sürdürdüğü asfalt ve beton yol seferberliği kent merkezindeki ulaşım ağlarının yanı sıra kırsal mahallelere ulaşım sağlayan yollara da hem nitelik hem de konfor getirdi.
"ALTINORDU'NUN HER SOKAĞINI MODERNLEŞTİRECEĞİZ”


Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in ulaşımda sürdürdüğü asfalt ve beton yol seferberliği kent merkezindeki ulaşım ağlarının yanı sıra kırsal mahallelere ulaşım sağlayan yollara da hem nitelik hem de konfor getirdi.

Altınordu Belediyesi 2022 yılı asfalt programı çerçevesinde Yemişli ile birlikte üç mahalleye hizmet veren 2000 metrelik bağlantı yolunu sıcak asfalt ile buluşturdu.

ALTINORDU’NUN ORTA HAVZASINA KONFORLU KARA YOLU BAĞLANTISI SAĞLANDI

Altınordu Belediyesi aralıksız devam eden beton yol seferberliğinin yanı sıra yoğun kullanılan güzergahlarda sıcak asfalt çalışmalarıyla da konforu şehrin her köşesine yayıyor. Sıcak asfalt programını aralıksız sürdüren Belediye ekipleri, Kökenli mahallesinden sonra Yemişli Mahallesi Orta Sokakta bulunan, Yemişli, Çavuşlar ve Burhanettin mahallelerini de kapsayan Orta havzayı Karayolları ve Büyükşehir yol ağına bağlayan 2000 metrelik güzergahı da sıcak asfalt konforuna kavuşturdu.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Bütün şehir eşit hizmet ilkesiyle hem merkezde hem kırsalda ulaşıma nitelik kazandırmak ve standardı yükseltmek için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirterek, “hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de hemşehrilerimize en iyi hizmetleri sunabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Başkan Tören, "Şehrimiz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Buna uygun olarak kimi noktalarda yeni ulaşım ağları oluşturuyor, kimi bölgelerde de yollarımızı revize ederek ihtiyaçlara cevap verebilir hale getiriyoruz. Birçok noktada da beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarıyla ulaşım ağımızı geliştirmeye ve güçlendirmeye, şehrimize ulaşılır ve erişilebilir bir kent kimliği kazandırmaya çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımızı ulaşımda stratejik planımız ve belirlediğimiz program çerçevesinde yürütüyoruz. Tamamlanan çalışmamız hemşehrilerimize mahallelerimize ve şehrimize hayırlı olsun. Sahada özveriyle çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Altınordu’muzun her sokağını güzelleştirmeye ve modernleştirmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Üç mahalleye hizmet verecek yolun sıcak asfalta kavuşmasından memnuniyet duyan mahalle sakinleri Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız