HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Kasım 2022 Pazar Saat: 14:38

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

İyi parti Ordu İl Başkan Yard. Hüseyin Ağaoğlu, “Karadeniz’e kıyısı olan iller arasında karşılıklı deniz ulaşımını başlatacağız. Havayolu ve karayolu ulaşımının dışında Karadeniz’e kıyısı bulunan iller arasında düzen
“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”


İyi parti Ordu İl Başkan Yard. Hüseyin Ağaoğlu, “Karadeniz’e kıyısı olan iller arasında karşılıklı deniz ulaşımını başlatacağız. Havayolu ve karayolu ulaşımının dışında Karadeniz’e kıyısı bulunan iller arasında düzenleyeceğimiz gemi seferleriyle alternatif ulaşım imkanını, siz Ordu'lu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZIN UFKU AÇIK

Ordu'nun sorunlarını çözmek ve doğru belediyecilik hizmetini vatandaşlarımızın istifadesine sunabilmek amacıyla, ufku açık bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağız diyen Ağaoğlu, “İstişaremiz Ordu'lu hemşehrilerimizle olacaktır. Yetkiyi veren seçmenin etkisiz kalmayacağı yeni bir dönemi başlatacağız. Bu şehrin bereketini Ordu'lu hemşehrilerimizle birlikte paylaştıracağız. İçme suyunu hane başı temel kullanım miktarı kadar ücretsiz vereceğiz. Deniz suyunu temiz suya dönüştürme projesiyle kullanılabilir su ihtiyacını çözeceğiz. Kooperatifleşmeyi destekleyeceğiz 

Köy enstitülerini geri getireceğiz” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE İKİ ÖĞÜN YEMEK ÜCRETSİZ OLACAK

Belediyeye ait arazileri tarıma açacaklarını ve topraksız köylüye üretim imkanı sağlayacaklarını ifade eden Ağaoğlu, şunları söyledi: “İstikbalimizin teminatı öğrencilerimize partimizin rüzgar gülü (ARTAGAN) projesinin hayata geçmesiyle okullarda iki öğün yemek öğrencilerimize ücretsiz olacak, iktidara geldiğimizde, tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde bulunan eğitim ve öğretim kurumlarında da rüzgar gülü projesi hassasiyetle uygulanacaktır.

BURS İMKANI SAĞLAYACAĞIZ

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize şehir içi ulaşım ücretsiz olacak. Bu uygulamadan dolayı dolmuş esnafımız hak mağduriyeti yaşamayacaktır. 

Üniversiteyi dereceyle bitiren yüksek başarı elde etmiş Ordu'lu öğrencilerimize, yurt dışında yabancı dil eğitimi alabilmeleri için burs imkanı sağlayacağız.

YURT DIŞI SEYAHATİ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ

Yurt dışında kardeş belediye ilan ettiğimiz şehirlere Ordu üniversitesinde okuyan Ordu ikameti bulunan üniversite öğrencilerimizin okudukları bölümlerde bölüm birincisi, bölüm ikincisi ve bölüm üçüncülerine her yaz tatili döneminde yurt dışında bulunan kardeş belediyelerin bulunduğu ikametlere iki haftalık yurt dışı seyahati imkanı sağlayacağız.

Önceden karşılıklı protokol altına alınmış şekliyle bir haftası gezi amaçlı olmak üzere, kültür etkinliğinide içine alacak şekliyle öğrencilerimize örgün ve görgün bir tatil fırsatı sunacağız.

Amacımız; başarıyı yakalamış öğrencilerimizin, bu geziler vasıtasıyla onların ufkunu açmak ve gittikleri yerlerdeki gördükleri başka dünyaların kültürlerini, bulundukları şehrin tarihi dokusunu ve başka iklimlerin renk yapısını görmeleri, etkileşim içinde olmalarıdır.

CANLA, BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Biz; İyi parti olarak Ordu'nun yaşayan bir şehir imajıyla modern, sosyal ve kültürel açıdan ufku açık bireylerin yetişeceği bir kent olmasını istiyoruz.

Eğer sizlerde istiyorsanız bunu başarabilir, hatta daha fazlasında yapabiliriz ve bunun için canla başla çalışabiliriz.”

 

Anahtar Kelimeler : “CANLA, BAŞLA, ÇALIŞACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız