HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Kasım 2022 Pazar Saat: 15:15

PELİTLİ’YE BETON KORUMA

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in asfalt ve beton yol seferberliği şehrin ulaşım ağına her gün standardı yüksek ve konforlu yeni bir yol kazandırmaya devam ediyor.
PELİTLİ’YE BETON KORUMA


Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in asfalt ve beton yol seferberliği şehrin ulaşım ağına her gün standardı yüksek ve konforlu yeni bir yol kazandırmaya devam ediyor.

‘Bütün şehir eşit hizmet’ ilkesiyle çalışma ve hizmetlerini şehrin dört bir yanına yayan Altınordu, şehrin çatısı konumunda olan Pelitli mahallesini de beton yol konforuyla buluşturdu. Hizmette adalet ve hakkaniyet ilkesinden taviz vermeyen Başkan Aşkın Tören’in 72 kırsal mahalle için başlattığı beton yol seferberliğinde bu defa yüzlerin güldüğü adres Pelitli Mahallesi oldu.

ALTINORDU’NUN ÇATISI KONUMUNDAKİ PELİTLİ’YE BETON KORUMA

         Altınordu’nun doğusunda en uçta yer alan mevsimin ilk karının da yağdığı yaklaşık 1200 rakımlı serhat mahallesi Pelitli, uzun yıllardır beklenen konforlu hizmete Başkan Aşkın Tören ile kavuştu.

Pelitli-Aydınlık mahalleleri bağlantı yolu olarak hizmet veren güzergâh, beton yol ile güvenli standardı yüksek ve konforlu bir yapı ile şehre bağlandı.  Pelitli-Aydınlık ve aynı zamanda civar mahallelerin de yayla bağlantısı olarak hizmet verecek yolun beton yapılması mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Kent merkezine 40 km uzaklıktaki Pelitli mahalle sakinleri şehrin en uzak mahallesine bile hizmetleri aksatmadan götüren Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “MESAFELER BİZİM İÇİN ENGEL DEĞİL”

         Hizmetlerde eşitlik ve adalet ilkesinden taviz vermediklerini belirten Başkan Aşkın Tören, “Pelitli mahallemiz, kent merkezimize 40 km uzaklıkta 1200 rakımlı en yüksekteki uç mahallemiz. Gönüllerde mesafe yoksa yolların uzaklığı hizmet için bir engel değil. Bu çalışmalarımız, hem kırsal ile kent arasındaki bağları, hem de insanımızın şehrine duyduğu aidiyet duygularını güçlendiriyor.

Bu şehir bizim şehrimiz ve biz bu şehirde her bir mahallemize ve her bir insanımıza ötekisiz, ayrımsız adil bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar bölgemize, mahallemize ve insanımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : PELİTLİ’YE, BETON, KORUMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız