HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Aralık 2022 Perşembe Saat: 10:41

 “VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantıları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldi.
 “VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”


 

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantıları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldi.

 

Düzenlediği “Halk Günü” toplantılarıyla vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dinlemeye özen gösteren Vali Sonel, gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında 358 vatandaşımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalışarak, dualarını aldı.

 

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen taleplerin ivedilikle yerine getirilmesi için ilgili kurum yöneticileriyle birlikte gayret gösterdi.

 

“Kapımız sizlere her zaman açıktır” diyen Vali Sonel, “Her türlü sorunlarınızda bizlere ve çalışma arkadaşlarımıza çok rahat ulaşabilirsiniz. Sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını gidermek, dertlerinizi biraz da olsa çözebilmek için çalışma arkadaşlarımızla gayret ediyoruz. Devletimiz her daim sizlerin yanındadır” Aileleri ile birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler veren Vali Tuncay Sonel, öğrencileri olan aileler için kırtasiye ile kıyafet, yakacak yardımı, alışveriş kartları ve gıda paketi yardımlarının yapıldığını belirtti ve “Halk Günü”ne gelen tüm vatandaşların boş gönderilmeyeceğini, talep edilen yol, sağlık yardımı, iş talebi, eğitim desteği gibi tüm ihtiyaçların giderilmesi noktasında gereken özenin gösterildiğinin altını çizdi.

 

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar da, “Bizleri güler yüzüyle karşılayan, dertlerimizi dinleyen, ilettiğimiz sorunlara, sıkıntılara çözüm bulan, bizlerden yardımını, desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

 

Anahtar Kelimeler :  “VATANDAŞIMIZIN, YANINDAYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız