HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2022 Pazartesi Saat: 13:55

“MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Altınordu Belediyesi, 2022 yılını yatırım yılı ilan eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in belirlediği hedefler doğrultusunda gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.
“MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla ilçe genelinde yılların akut sorunlarına tek tek neşter vuran Altınordu Belediyesi, Yukarıtepe mahallesi sıraca mevkiini de uzun yıllardır beklenen sıcak hizmete kavuşturdu.

YUKARITEPE SIRACA SOKAK DA YILLARDIR BEKLEDİĞİ SICAK HİZMETE KAVUŞTU

Altınordu genelinde altyapı üstyapı ve yol çalışmalarında kısa sürede çok önemli işlere imza atan Altınordu Belediyesi hem yılların akut sorunlarını çözüyor hem de vatandaşların hizmet beklentilerini karşılıyor. Başkan Aşkın Tören’in başlattığı asfalt ve beton yol seferberliğini kesintisiz bir mesai ile sürdüren Altınordu ekipleri, Yukarıtepe mahallesi Sıraca sokakta 200 hanenin yıllardır özlemle beklediği asfalt yol çalışmasını gerçekleştirdi. Sıraca mevkiini hem Yukarıtepe merkezine hem de Saraycık mahallesine bağlayan 1200 metrelik güzergahı sıcak asfalt konforu ile buluşturan Altınordu Belediyesinin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “HEMŞEHRİLERİMİZİN MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTAN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Altınordu’da yaşam kalitesinin yükseltilmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Aşkın Tören; “altyapı, üstyapı ve yol çalışmalarımız ilçemizin, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini ve konforunu hızla artırıyor. İlçe merkezimizde hem tarihi dokuyu hem de kent kimliğini koruyan geliştiren güçlendiren önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bütün şehir eşit hizmet anlayışıyla da kırsal mahallelerimizin yıllardır beklediği hizmetleri de bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Yukarıtepe mahallemizde gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışması sıraca sokak sakinlerinin uzun yıllardır beklediği bir hizmetti. Mahalle sakinlerimize ve şehrimize hayırlı olsun. Şehrimizin her yerinde planlı bir şekilde, vatandaşımızın memnuniyetini ön planda tutan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Planlı ve programlı çalışmalarımız ile sezon başında koyduğumuz hedeflerin üzerine çıktık” diye konuştu.

Yukarıtepe mahallesi muhtarı Salih Türkmen ve mahalle sakinleri yıllardır hayalini kurdukları hizmete Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ile kavuştuklarını ifade ederek Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler. 

 

 

Anahtar Kelimeler : “MEMNUNİYETİ, ÖN, PLANDA, TUTUYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız