HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Aralık 2022 Salı Saat: 13:46

“YOL SORUNUNU TEK TEK ÇÖZÜYORUZ”

Yaklaşık 3 bin kilometrelik yol ağına sahip Ünye’de, vatandaşların yol taleplerini gece gündüz demeden çözüme kavuşturduklarını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’mizde etkin bir planlama ile beton yol hizmetle
“YOL SORUNUNU TEK TEK ÇÖZÜYORUZ”

Yaklaşık 3 bin kilometrelik yol ağına sahip Ünye’de, vatandaşların yol taleplerini gece gündüz demeden çözüme kavuşturduklarını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’mizde etkin bir planlama ile beton yol hizmetlerini yürütmeye devam ediyoruz. 85 Mahallemize adaletli bir şekilde hizmet götürmek için çalışıyoruz” dedi.

Ünye’de beton yol seferberliği devam ederken çalışmaları tamamlanan mahallelerde vatandaşlar konforlu yola kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yol çalışmaları devam eden ve tamamlanan güzergâhlarda incelemelerde bulundu.

Başkan Tavlı yol çalışmaları devam eden Tekkiraz Mahallesi Küçükgöl Mevkii’nde Mahalle Muhtarı Yaşar Kolcu ile çalışmaları yerinde incelerken, beton yol çalışmaları tamamlanan Fatih Mahallesi Hapan Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Konforlu ve uzun ömürlü yola kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

MUHTAR ÇAVUŞOĞLU “ARTIK RAHAT BİR ULAŞIMA KAVUŞTUK”

Mahalle Muhtarı Avni Çavuşoğlu, “Mahallemiz ulaşım konusunda yıllardan beri sıkıntı yaşıyordu. Belediye Başkanımızın talimatlarıyla yapılan çalışmalarla bu sıkıntılar ortadan kalktı. Artık rahat bir ulaşıma kavuştuk. Yol yapım maliyetlerinin arttığı günümüzde zorlukları da biliyoruz. Bu nedenle Belediye Başkanımıza mahallemize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bizler her zaman başkanımızın yanında olacağız” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “SINIRLI İMKÂNLARLA SINIRSIZ TALEPLERE CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Geniş yol ağına sahip Ünye’de kırsal ve merkez mahallelerde konforlu yol hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Uzun yıllardır şehrimizde çeşitli kademelerde görev yapan bir kardeşiniz olarak, Cenabı Allah’ın nasibi, sizlerin teveccühü ile hayırlı hizmetler sunmak için gayret ediyoruz. Bu hizmet sürecinde mahallelerimizin sorunlarını aciliyet sırasına göre gidermeye çalışıyoruz. Fatih Mahallemizde daha öncelerde de farklı noktalarda beton yol hizmeti sunduk. Hapan Mevkii’nden de yoğun bir yol probleminin olduğunu ilettiniz. Bugün itibariyle Hapan Mevkii’nde yol çalışmalarını tamamladık. Fatih Mahallesi’nin yol çalışmaları bununla bitti mi? Tabi ki bitmedi. Bunun biz de farkındayız. Ama imkânları en üst seviyede kullanarak, sınırlı imkânlarla sınırsız taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Fatih Mahallemizin diğer sıkıntılı noktalarını da yine aciliyet sırasına göre gidereceğiz. Sadece Fatih mahallemizde değil, Ünye’mizin 85 mahallesinde aynı hassasiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “HEMŞERİLERİMİZDEN SADECE BİRAZ SABIR İSTİYORUZ”

Yol hizmetlerinin her mahalleye adaletli bir şekilde yapılmaya çalışıldığını belirten Başkan Tavlı, “Aynı anda her mahalleye hizmet götürmenin mümkün olmadığını biliyoruz. Adaletli bir şekilde hizmet götürmek için çalışıyoruz. Burada vatandaşlarımızın biraz sabır göstermesi gerekiyor. Biz niyetimizi ortaya koymuşuz ve sorunları çözmekle ilgili irademizi koyarak gayret gösteriyoruz. Allah’a şükürler olsun bu irade ve gayret ile sorunlar da bir bir çözülecek. Sadece biraz sabır istiyoruz. Şöyle bir geçmişe gittiğimizde Fatih’in merkezine gelmek için bile doğru yol yoktu. Allah’a şükürler olsun Büyükşehir’imizin marifetiyle o yolun asfaltı yapıldı. Biz de ara sokaklarda ve farklı noktalarda o gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN TAVLI, “MAHALLELERİMİZDEKİ EKSİKLİKLERİ GİDERİYORUZ”

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kırsal mahallelerde yol çalışmalarına ara verileceğini, ağırlıklı çalışmaların merkez mahallelerde olacağını hatırlatan Başkan Tavlı, “Tekkiraz, Pınarbaşı, Taşça ve Beylerce Mahallelerimizdeki eksikliklerin giderilmesinin ardından merkez mahallelerimizde ki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bahar mevsimine kadar hava şartlarının uygun olduğu zamanlarda ulaşım ve alt yapı hizmetlerimiz sürecek. Hizmet kervanını yılın 12 ayı boyunca sürdüreceğiz. Elimizdeki bütçeyi en üst seviyede verimli kullanarak sorunları çözmeye gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “YOL, SORUNUNU, TEK, ÇÖZÜYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız