HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Aralık 2022 Perşembe Saat: 14:46

ORDU’DA ASAYİŞ

Ordu İl Jandarma Komutanlığı’nca gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, ve firari durumda olan ve 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
ORDU’DA ASAYİŞ

Ordu İl Jandarma Komutanlığı’nca gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, ve firari durumda olan ve 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Ordu Valiliği’nden konuya ilişkin verilen bilgilerde şu ifadeler yer verildi:

“Ordu İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması ve adli makamlara sevk edilmesine yönelik faaliyetler yoğun ve kararlı bir şekilde devam etmektedir.

Bu kapsamda, 2013 yılından itibaren firari durumda bulunan ve (3) adet silahla yağma ile (3) adet kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından hakkında (19) yıl (2) ay hapis cezası bulunan H.A.E. (1978 doğumlu, erkek) isimli şahıs, Korgan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Timleri ve Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi/Jandarma Dedektifleri) unsurları tarafından yürütülen başarılı operasyon sonucunda 06 Aralık 2022 tarihinde Korgan İlçesi Belalan Mahallesi Korgan yaylası mevkiinde yakalanmıştır.

Aranan şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ünye M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında Ulubey ve Korgan İlçelerinde 03 Aralık 2022 tarihinde icra edilen faaliyette; (635) gram kubar esrar, (148) gram toz esrar, (8) gram eroin, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (3) adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, (1) adet ruhsatsız kurusıkı tabanca, (172) adet 9 mm çapında tabanca fişeği, (1) adet şarjör ve (37) adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir.   

Olaylarla ilgili yakalanan (2) şüpheli adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık ile mücadele kapsamında Ünye İlçesinde 03 Aralık 2022 tarihinde icra edilen faaliyette; (1346) adet cinsel uyarıcı hap ve (19) adet cinsel uyarıcı kimyasal malzeme ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli adli makamlara sevk edilmiştir.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık ile mücadele kapsamında Kumru İlçesinde 05 Aralık 2022 tarihinde icra edilen faaliyette; (1) adet sigara dolum makinesi,  (3) adet hava kompresörü, (12.800) adet dolu makaron, (17.600) adet boş bandrolsüz makaron, (3) kutu hatalı dolum yapılan makaron ve (208) kg bandrolsüz ve menşei belli olmayan açık tütün  ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli adli makamlara sevk edilmiştir.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında Ünye İlçesinde 06 Aralık 2022 tarihinde icra edilen faaliyette; (20) gram toz esrar, (2) gram kenevir tohumu, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (22) adet av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili yakalanan (1) şüpheli adli makamlara sevk edilmiştir.”

                                                                                                      

     

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, ASAYİŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız