HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2022 Pazar Saat: 15:01

DELİÇAKAR, ÇAY TİRYAKİLİĞİ İLE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

kanalorduTV Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Şafak Deliçakar, çay tiryakiliği ile ülke gündemine düştü. Bir sohbet esnasında ilk önce İHA muhabirlerinin dikkatini çeken Deliçakar, İHA’ya verdiği röportajda tiryakilik serüveni sosyal me
DELİÇAKAR, ÇAY TİRYAKİLİĞİ İLE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR


kanalorduTV Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Şafak Deliçakar, çay tiryakiliği ile ülke gündemine düştü. Bir sohbet esnasında ilk önce İHA muhabirlerinin dikkatini çeken Deliçakar, İHA’ya verdiği röportajda tiryakilik serüveni sosyal medyada milyonlarca kişinin beğenisini kazandı.

Akabinde Ordu Yorum Gazetesinin kamera ve objektiflerine de giren Deliçakar’ın tiryakilik serüveni beğenicileri arasında oldukça merak konusu oldu. Bu merakı da TRT Haberle paylaşan Deliçakar akıllarda ki soru işaretlerini böylece gidermiş oldu.

TRT Haber Ordu büro personeli Gülsüm Aktürk, Selim Gürcan Becioğlu ve Kenan Burhan’ın kadrajına giren Deliçakar, günlük içtiği 120 bardak çayı da böylece ispatlamış oldu. TRT Habere konuşan Deliçakar, çay tiryakiliğine babası sayesinde çocukluk yıllarında başladığını söyleyen Deliçakar’ın ilginç anıları da TRT Haberde yer aldı.

Özellikle öğrencilik, askerlik ve çalışma hayatında ki ilginç anılarıyla dikkat çeken Deliçakar’ın ev hayatında ki yaşam tarzı da hayli dikkat çekti. Uyanır uyanmaz çay bardağına sarılan Deliçakar, hane halkına da bu vefalarından dolayı sonsuz minnet duyduğunu söyledi.

Kendisinin artık tein bağımlısı olduğunu ve tedavisinin mümkün olmadığını sözlerine ekleyen Deliçakar, “Benim en büyük sevgilim ve aşkım çaydır. Beni çayımla, çay tiryakiliğimle kabul eden herkes gönül demimdir. Ben gönlümde her zaman güzel insanları demlerim. O yüzdende çay sohbetlerim şahane olur. Dileyen herkesi gönül soframda çay sohbetime arzu ile beklerim” dedi.

Meslektaşları Uğur Kahyaoğlu  (İHA), Ozan Gürhan Karahan, Yasemin Kuzu, Kerim Gültaş Ordu Yorum ve TRT Haber Ordu temsilcilerine emek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Deliçakar, aynı zamanda öğrencilik yıllarında kendisine müsaamma gösteren öğretmenlerine ve askerlik yıllarında da aynı toleransı sağlayan komutanlarına minnet ve şükran duygularını iletti.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız